Hemmabio & Hemmabiopaket

Hemmabio - Riktigt bra hemmabiosystem

Hemmabio är det bästa som finns. För att få den bästa tänkbara filmupplevelsen krävs ett hemmabiosystem som kan återge alla djupgående explosioner och förmedla varenda detalj av ljudbilden på bästa tänkbara sätt.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Finns i lager
    Nej Ja
Tillverkare högtalare
    DLS Dynavoice Klipsch Magnat Morel System One
Tillverkare förstärkare
    Marantz Pioneer Sony Yamaha
Färg
    Svart Ek Svart Vit
Kategori
    2.1 system 5.0 system 5.1 system
Visa fler...
1  2  Nästa »

Hemmabio & Hemmabiopaket

Hemmabio

Hemmabio är det bästa som finns. Fixa hemmabio i ditt eget hem med våra topprankade hemmabiosystem. Vårt utbud av hemmabio inkluderar en mängd olika alternativ för alla dina underhållningsbehov, oavsett om du letar efter en enkel soundbar för att förbättra ditt TV-tittande eller ett högkvalitativt surroundljudssystem med avancerade funktioner som 8K- / 4K-upplösning, Dolby Atmos och 3D-möjligheter.

Ett bra hemmabiosystem tar dina filmer och serier till en helt ny nivå. Med ett högkvalitativt ljudsystem kommer du att kunna höra varje detalj i ljudspåret, från dialogerna till bakgrundsmusiken, vilket gör dina filmer och TV-program mer underhållande och njutbara. Och med högupplöst video kommer du att kunna se varje detalj på skärmen, med livfulla färger och skarpa bilder.

Våra hemmabiosystem kommer med avancerade funktioner som 8K och 4K-upplösning. En 4K-upplösning ger dig fyra gånger upplösningen jämfört med en 1080p HDTV, vilket gör att dina filmer och TV-program ser mer verkliga och livfulla ut. 

De flesta hemmabiosystem är idag trådlösa, vilket gör det möjligt att strömma din favoritmusik och filmer från din telefon, surfplatta eller dator till hemmabion. Lyssna och njut av din favoritmusik i din hemmabioanläggning.

Med enkel installation och intuitiva fjärrkontroller är våra hemmabiosystem utformade för att vara användarvänliga och enkla att använda, vilket gör det lätt för dig att komma igång och njuta av dina favoritfilmer och TV-program i ditt eget hem. Köp ett hemambiosystem nu och upplev ultimat underhållning i hemmet - varje dag!

För att få den bästa tänkbara filmupplevelsen krävs ett hemmabiosystem som kan återge alla djupgående explosioner och förmedla varenda detalj av ljudbilden på bästa tänkbara sätt. En hemmabio kan se ut på många olika sätt baserat på dina önskemål och budget. Ett komplett hemmabiosystem kan bestå av hemmabioförstärkare eller hemmabioförsteg och hemmabioslutsteg kombinerat med ett antal högtalare och subwoofer för ljudet. Som bild använder du en bra TV eller projektor för hemmabio. Har du inte plats för en hemmabio kanske en kraftfull soundbar eller ett par aktiva högtalare kan vara ett alternativ. 

Hos BRL har vi kompletta prisvärda hemmabiosystem som vi komponerat för att erbjuda den bästa hemmabion och ljudet till de bästa priserna. Kanske vill du ha en helt trådlöst hemmabiosystem ? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att skräddarsy ett hemmabiopaket efter dina behov och önskemål.

Hemmabiosystem 5.1

Hemmabiosystem 5.1 betyder att du har fem högtalare och en subwoofer. Vanligtvis består högtalarna av en centerhögtalare för att återge dialogen i filmen, två fronthögtalare och två bakomliggande surroundhögtalare. Det finns många olika uppsättningar som exempelvis 5.2, och 2.1. Principen är densamma där den första siffran återger antalet högtalare och den sistnämnda återger antalet subwoofers i ditt hemmabiosystem.

Vi erbjuder alla populära varumärken för hemmabio som Marantz, Onkyo, Yamaha, Pioneer, Harman Kardon med flera.

Hemmabio med Dolby Atmos

Hemmabio har kommit långt på senare år, och en av de senaste tekniska framstegen är inkluderingen av Dolby Atmos. Detta revolutionerande surroundljudssystem är designat för att skapa en mer omslutande och realistisk ljudupplevelse för film- och musikälskare.

Dolby Atmos är ett multikanals ljudsystem som kan stödja upp till 128 ljudspår, inklusive traditionella kanaler och "höjd" kanaler. Dessa höjdkanaler är designade för att skapa en ljudbild ovanför lyssnaren, vilket gör det möjligt att skapa en mer realistisk och immersiv ljudupplevelse. Detta görs genom att lägga till högtalare som är placerade ovanför lyssnaren, vilket skapar en tredimensionell ljudbild.

Resultatet är en mer realistisk ljudupplevelse, eftersom ljuden kan placeras var som helst i rummet, inklusive ovanför lyssnaren. Detta skapar en känsla av verklighet som inte är möjlig med traditionella surroundljudssystem. Till exempel, i en scen där det regnar, kan ljudet av regnet komma från ovan, vilket gör det känns som om det faktiskt regnar i rummet.

För att uppleva Dolby Atmos i din hemmabio behöver du en kompatibel hemmabioförstärkare och högtalare. Hemmabioförstärkaren kommer att avkoda Dolby Atmos-ljudet och skicka lämpliga signaler till högtalarna. Högtalarna måste placeras på rätt sätt i rummet för optimal prestanda. Vissa högtalare är speciellt designade för användning i en Dolby Atmos-installation och kan monteras på taket eller väggarna för att skapa den omslutande ljudbilden.

När det gäller innehåll finns det ett ökande antal filmer och musik som släpps i Dolby Atmos-format. Vissa streamingtjänster som Netflix, Amazon Prime Video och Disney+ erbjuder också Dolby Atmos-innehåll. Det är också värt att nämna att det är möjligt att upmixa ljudet från icke-Dolby Atmos-innehåll för att använda de extra högtalarna och skapa en mer realistisk ljudupplevelse.

Sammanfattningsvis är Dolby Atmos ett revolutionerande surroundsystem som är designat för att skapa en mer realistisk ljudupplevelse för film- och musikälskare. Det är ett bra sätt att ta din hemmabio till nästa nivå, men kom ihåg att det kräver en kompatibel hemmabioförstärkare, högtalare och innehåll.

Det är en definitivt en bra investering för alla som älskar filmer och serier och vill maximera underhållningen i sin hemmabio.

Logga in