Interiör & glas

Hos oss hittar du allt du behöver för att hålla din bil i toppskick – från effektiva rengöringsmedel för fläckfri klädsel till doftspray som sprider en härlig atmosfär!
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Airpure BRL BVE Chemical Guys Meguiar's Tershine
Finns i lager
    Nej Ja
Användningsområde
    Allrengöring Borstar och penslar Doft Fläckborttagare Glas Klädselskydd Läder Mikrofiber Plast- och gummivård Quick interior detailer
Visa fler...
1  2  3  4  ..5 Nästa »

Interiör & glas

När du sitter i bilen och lyssnar på dina nyinköpta högtalare vill du självklart också ha det fräscht i bilen! Här finner du produkterna du behöver för en väldoftande och fläckfri interiör!

Allt du behöver för en fräsch bilinteriör

Att ha en ren och väldoftande bilinteriör gör körningen mycket trevligare. I denna kategori finner du allt du behöver för att hålla bilens interiör i toppskick, från rengöring för läder, textil och vinyl till effektiva luktborttagare och glasrengöring.

Hur tar man hand om lädersäten i bil?

Läderinteriör kan ge din bil en lyxig känsla, men det kräver också särskild vård för att hålla sig snyggt och hållbart. Använd ett läderrengöringsmedel som är särskilt formulerat för bilsäten. Efter rengöring, applicera en läderbalsam för att återfukta och skydda lädret från sprickbildning och blekning.

Hur ofta bör du rengöra och behandla läder i bil?

För att hålla lädret i bästa skick bör du rengöra och behandla det relativt ofta - runt var tredje månad, eller oftare om bilen används ofta.

Få bort fläckar och smuts i bilens textiler

Textilsäten och mattor kan snabbt bli smutsiga, men med rätt produkter kan du enkelt hålla dem rena. Leta efter textilrengöringsmedel som är speciellt utformade för bilinteriör. Dessa produkter är ofta starkare än vanliga hushållsrengöringsmedel och kan effektivt ta bort svåra fläckar och smuts.

Hur får man bort envisa fläckar i bilen?

För envisa fläckar kan en textilrengöringsspray kombinerad med en borste vara mycket effektiv. Applicera rengöringsmedlet, låt det verka och använd sedan borsten för att skrubba bort fläcken innan du torkar av med en mikrofiberduk.

Håll bilpaneler och dörrsidor rena

För att hålla din bil fräsch är det bra att regelbundet rengöra paneler och dörrsidor, helst en gång i månaden eller oftare om du använder bilen mycket.Välj ett rengöringsmedel som är särskilt avsett för bilens interiör. Spraya medlet på en ren mikrofiberduk istället för direkt på ytan för att undvika överdriven fukt. Torka försiktigt av paneler och dörrsidor med den fuktade mikrofiberduken. Var noga med att nå alla hörn och svåråtkomliga områden där smuts kan samlas. För envisa fläckar kan du använda en mjuk borste eller svamp tillsammans med rengöringsmedlet!

Vilka rengöringsmedel fungerar bäst på vinyl?

Använd ett rengöringsmedel som är specifikt anpassat för vinyl. Dessa medel rengör effektivt utan att lämna rester eller skada ytan. Du kan enkelt filtrera bland vårt sortiment för att hitta produkter som fungerar bra på just läder!

Hur ofta bör du rengöra vinyl?

Vinylpaneler och dörrsidor bör rengöras minst en gång i månaden för att hålla dem fria från damm och smuts.

Glasrengöring i bil

Rena fönster är inte bara en estetisk fråga, utan också en säkerhetsaspekt för att säkerställa bra sikt. I vårt sortiment hittar du flera olika varianter på glasrengöring till bil, bland annat rengöringsmedel med avrinningsmedel som håller rutan ren och fin länge och ger en bra synlighet och avrinning.

Vilka glasrengöringsmedel är bäst för bilen?

Välj glasrengöringsmedel som är speciellt formulerade för bilar. Dessa produkter är utformade för att inte lämna ränder och kan effektivt ta bort smuts, insekter och fett.

Hur undviker du ränder vid glasrengöring?

Använd en mikrofiberduk och rengör i sicksackmönster för att minimera risken för ränder. Se till att inte använda för mycket rengöringsmedel, eftersom överskottet kan leda till ränder och flammor. Använd alltid en ren mikrofiberduk, gärna en som är särskilt avsedd för att rengöra glas.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.