Tillbehör & Verktyg

Håll din bil i toppskick med grymma bilvårdstillbehör. Vi har allt du kan tänka dig behöva för en komplett biltvätt och underhåll. Från robusta tvätthinkar och högkvalitativa penslar till effektiva borstar och mycket mer – vi har produkterna som gör bilvården enkel och effektiv.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    BVE Chemical Guys Meguiar's Tershine
Finns i lager
    Nej Ja
Typ
    Applikator Blanda själv Borstar och penslar Däck och plastglans Fläckborttagare Förvaring Glas Händer Mikrofiber Rubbing och polering Skumtvätt Tomflaska Torkduk Tvätthandske Tvätthink Tvättmedel Tvättredskap Vax och lackskydd Väska
Visa fler...
1  2  3  4  ..6 Nästa »

Tillbehör & Verktyg

Grymma tillbehör som hjälper dig att hålla bilen i perfekt skick. Allt du kan tänka dig behöva för tvätten, såsom tvätthinkar, penslar, borstar, och massor med annat!

Så håller du bilen ren med rätt tillbehör och verktyg

Att hålla bilen ren och i perfekt skick kräver inte bara rätt produkter utan också rätt tillbehör och verktyg. Här utforskar vi de viktigaste tillbehören som du behöver för att lyckas med biltvätten!

Varför är tvätthink bra?

Tvätthinkar är en grundläggande del av bilvården, men varför är de så viktiga? En bra tvätthink hjälper till att hålla smuts och partiklar borta från din tvätthandske, vilket minskar risken för repor på lacken. Se till att tvätthinken du använder har ett s.k. "grit guard" - ett skyddande galler som ligger i botten på hinken och hjälper till att särskilja smutsen i vattnet från det vattnet med schampo.

Vilka tvätthinkar är bäst?

Överväg att använda en tvätthink med ett grusgaller i botten. Detta galler fångar upp smuts och grus, vilket förhindrar att det återappliceras på bilen. En dubbelhinksmetod, där en hink används för tvätt och en för sköljning, kan också vara mycket effektiv.

Bra penslar och borstar till bil

Penslar och borstar är ovärderliga när det kommer till att nå svåra ställen och detaljer på bilen, såsom fälgar, galler och emblem.

Vilka typer av penslar och borstar behövs till bil?

För att undvika repor, använd mjuka borstar för exteriören och specifika fälgborstar för att komma åt mellan ekrarna på fälgarna. En liten detaljborste kan vara perfekt för att rengöra trånga utrymmen och detaljer som exempelvis emblemen och galler.

Hur rengör man fälgarna effektivt?

Använd en kombination av fälgrengöringsmedel och en dedikerad fälgborste för att ta bort bromsdamm och annan smuts. Låt rengöringsmedlet verka innan du borstar och sköljer av för bästa resultat. Glöm inte att även schamponera fälgarna och lägga på ett skyddande vax, men gör det i regel efter sist efter att du tvättat lacken på bilen.

Tillbehör till biltvätt med schampo

Ett bra bilschampo är avgörande för att hålla bilen ren utan att skada lacken. Du hittar bland annat skumkanoner för en jämn applicering av schampo, mikrofiberdukar för att skonsamt avlägsna smuts och en mängd olika borstar för att rengöra alla ytor på din bil.

Vilka tillbehör behövs för att applicera bilschampo?

En skumkanon eller skumpistol kopplad till en högtryckstvätt gör appliceringen av schampo enkel och effektiv. Använd en mjuk tvätthandske för att minimera risken för repor. Självklart går det bra att blanda schampot i en vanlig tvätthink och applicera för hand med tvätthandske, men överväg skumtvätten om du vill spara tid!

Hur väljer man rätt bilschampo?

Leta efter ett bra bilschampo som inte tar bort skyddande vax. Detta säkerställer att lacken förblir skyddad och bilen glänsande. Har du inget underliggande skydd, överväg ett schampo med vax eller avrinningsmedel som ger ett hållbart skydd med bra avrinning mellan underhållstvättarna och ser till att smutsen inte fastnar lika hårt.

Vad behöver jag till skumtvätt av bil?

Skumtvätt är en populär metod för att rengöra bilen skonsamt och effektivt. För skumtvätt av din bil behöver du framför allt en skumkanon eller en skumspruta - "foam lance" - som kan anslutas till din högtryckstvätt eller trädgårdsslang. Utöver detta behöver du ett bra bilschampo som är lämpligt för skumtvätt, samt tillräckligt med vatten och en mikrofiberhandske eller svamp för att tvätta bilen. Det finns även förtvättmedel som fungerar bra i skumkanonen och gör det enkelt att förbereda lacken inför handtvätten.

Vad är en skumlans eller skumkanon?

En skumlans eller skumkanon som kan anslutas till en högtryckstvätt är nödvändiga verktyg. Dessa skapar ett tjockt skum som effektivt lyfter bort smuts från bilens yta och framförallt är tidsbesparande. Tvätten blir bättre och går mycket fortare med en skumkanon!

Vad är fördelarna med skumtvätt?

Fördelarna inkluderar en skonsammare rengöring som minskar risken för repor, samt en mer effektiv rengöringsprocess.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.