Klipsch R12-SW Subwoofer

Klipsch R12-SW är en vansinnigt spelglad 12" aktiv subwoofer med hög akustisk output på 116 dB.
Artnr: 288R12SW
40
Klipsch R12-SW Subwoofer i gruppen Hemmaljud / Högtalare / Subwoofers hos BRL.se (288R12SW)
Klipsch R12-SW Subwoofer
Klipsch R12-SW Subwoofer
Klipsch R12-SW Subwoofer

Kampanj

Lönedeals

Exkl. moms
4990 kr / 2990 kr
Du sparar 2000 kr (40%)
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Paketlösningar

2-pack Klipsch R12-SW
40
5980 kr 9980 kr

Beskrivning

R12-SW är en 12" aktiv subwoofer från amerikanska högtalarexperten Klipsch. Med en separat baslåda bygger du ut systemet - både för musik och film - och ger anläggningen mer rytmik, omfång och imponatoreffekt. Det framåtriktade elementet med IMG-kon (Injection Molded Graphite), uppbackat av en digital förstärkare på 200 Watt RMS ger en kraftfull, tight och spänstig återgivning som gräver djupt.

 • Kabinett med raka linjer och polymerfanér - stilfullt i dess enkelhet
 • Klipsch-logga på fronten i kopparfinish för att signalera om en Reference-produkt
 • Rejält bestyckat 12" element med IMG-kon och hög verkningsgrad 
 • Variabel delningsfrekvens & fasvippa
 • Digitalt förstärkeri med 400 Watts peak-effekt

R12-SW tillhör instegsnivån av subwoofers från amerikanska Klipsch. Prisskillnaden mot det du finner på stormarknaden är inte stor, men ljudskillnaden är desto större. Ändå sedan 1990-tal har Klipsch behärskat att göra förstklassiga baslådor, som både låter bra för musik och film. 
En Klipsch bas kan också flytta betydligt mer luft än många konkurrerande produkter. Varför? Jo, mycket tack vare det högeffektiva elementet, som begär mycket mindre förstärkareffekt för att kunna spela högt. 
Vissa kanske reagerar på att den digitala förstärkaren som driver 12" elementet "bara" har 200 Watts kontinuerligt uteffekt. Saken är den att om vi hade bytt ut elementet till ett liknande med 6 dB lägre känslighet, så är behovet helt plötsligt 800 Watt - för att spela på exakt samma ljudnivå. En viss skillnad!

Baselementet är konstruerat med en lättviktig men samtidigt styv IMG-kon (Injection Molded Graphite), ett beprövat material som Klipsch har förlitat sig på i flera generationer av högtalare i deras instegssegment. Slaglängden på elementet är stor, det har en stålkorg och dubbla keramiska magneter, samt ventilerade talspolar som ger en effektiv kylning.
Kabinettet är uppbyggd med väggar av MDF och med en basport som mynnar bakåt. Genom detta tar man hjälp utav rummets bakre vägg och får en förstärkning av "bakåtvågen". Det smått vansinniga är att R12SW i topparna kan komma upp i hela 116 dB output!

Delningsfrekvensen kan justeras varibelt mellan 40-120 Hz, helt beroende på vilken storlek och typ av högtalare den skall samlira med. Givetvis finns det även ett volymreglage samt en fasvippa på baksidan.

Med Klipsch R12SW har en riktigt välspelande och prisvärd baslåda.
Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

Kampanj!

Kampanj:
60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in