Magnat

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..5  Nästa»

Magnat

Tyska Magnat grundades år 1973 och ingår idag i den amerikanskägda koncernen Audiovox. Fabrikatet finns representerat i över 50 länder och har skapat sig ett aktat namn för sina innovativa och generösa konstruktioner.

Huvudkontoret ligger i tyska Pulheim, där vi även finner ett av Europas modernaste utvecklingslaboratorium. Utvecklingschefen heter Martin Gross och produktdesignern heter Helmut Thiele.

I repertoaren har man idag en del storsäljande och smått kultförklarade produkter som är släppta genom åren. År 1978 lanserade man en banbrytande högtalare döpt till All Ribbon 10. Denna blev en av de bästsäljande högtalarna i sin klass över hela världen.

Fem år senare var man redo att entra billjudsscenen, där 2-vägs högtalaren Car 5, med ett externt delningsfilter, blev en oerhörd succé.

Tre år in på det nya millenniet släppte man vad som ansågs vara världens kraftfullaste baslåda för hemmabruk, Omega 530. En 21 tums bjässe med dubbla hornliknande laddningar som basportar och en slaglängd på 100 mm. Skapelsen vägde in på 110 kg.

På senare år har man lanserat den omtyckta och rosade Quantum-serien, och likaså Cinema Ultra-serien med THX Ultra 2-certiferingen. Denna serie har tre unika erkännanden och innovationer, som gör den till marknadens mest intressanta THX-högtalarsystem, sett till pris/prestanda.

Idag har Magnat ett otroligt brett sortiment, där vi finner allt från "konventionella" högtalare till trådlösa modeller baserade på Bluetooth eller nätverk. Sistnämnda erbjuder även multiroom-lösningar. 


Logga in