Klipsch

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..8  Nästa»

Klipsch

Klipsch grundades inte i Tyskland, Österrike eller Tjeckien. Det grundades av en galen ingenjör i den amerikanska staden Hope, Arkansas. Paul Wilbur Klipsch hade 1946 fått nog av de lågkvalitativa ljudsystem som fanns tillgängliga och bestämde sig för att med vetenskapliga principer utveckla och konstruera tekniker som än idag används i Klipsch välkända högtalare och system.

"Klipsch är hårdrock och hip hop, stratocaster och stratovarius"

Paul Klipsch var en rebell med ett syfte och en varmt brinnande passion. Att tillverka högtalare som kunde återskapa närheten och den tryckande känsla av att befinna sig mitt i det böljande publikhavet på en live-spelning. Han skapade regler genom att bryta dem och tog rockkonserten till vardagsrummet.

En av de mest framstående tekniker man skapt är det välrenomerade Tractrix-hornet som än idag återfinns i konstruktionen, som med kristallklar detaljrikedom låter lyssnaren ta del av hela ljudbilden.

En oöverträffbar spelgläde, träffsäker ljudbild och basgångar som rubbar Richter-skalan gör Klipsch till ett självklart val för den som söker att uppgradera sitt ljudsystem till något utöver det vanliga.

I Klipsch enorma sortiment som sträcker sig från stativhögtalare till subwoofers, utomhushögtalare till trådlösa högtalare, finner du garanterat vad du söker. Eller som Paul Wilbur Klipsch själv hade sagt: "NO BULLSHIT!"
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.