Tvåkanals

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Bass Habit BRAX B² audio DLS DS18 EDGE GAS Audio Power Match Rockford Fosgate Stetsom
Högnivåingång
    Ja
Visa fler...

Tvåkanals

2 kanals slutsteg har ett förhållandevis brett användningsområde beroende på utförande. De kommer generellt sett med bra inställningsmöjligheter och hanterar oftast hela frekvensregistret. Det innebär att du kan driva koaxialhögtalare, kitsystem, diskanter och midbasar/mellanregister. Många tvåkanalssteg tillåter dessutom bryggkoppling för att kunna driva en baslåda

Vanliga exempel på användningsområde:

Exempel 1.
1 st kitsystem alt. 1 par koaxialhögtalare

Exempel 2. 
1 st baslåda, *bryggkopplat (*OBS! Om stöd finns! Se spec för slutsteget först*)

Möjligheterna är många och det viktigaste är att du tar hänsyn till slutgiltig impedans, effekthantering och effekttålighet. 

Är du osäker på vilket tvåkanalssteg du ska köpa eller vill du veta mer om dem?
Kontakta vår hjälpsamma support på
support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!


Vi rekommenderar att alltid använda kablar av 100% koppar för optimal ledningsförmåga av ström till slutsteget. Se därför till att du får nog med ström från ditt batteri och tveka inte att köpa till ett extrabatteri och strömkondensator. För lite ström till slutsteget och dålig jordpunkt kan skada ditt slutsteg och därför är det alltid viktigt med rikligt med ström, ordentliga samt bra kablar, bra jordpunkt och säkra anslutningar! 

Behöver du hjälp med hur du ska koppla in ditt 2 kanals slutsteg eller är du lite osäker på inställningarna? Ta en titt på vår guide för inkoppling av slutsteg!

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.