Marantz

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  Nästa »

Marantz

Många anser att Saul B. Marantz satte för starten av high-end ljudindustrin. Ända sedan 1953 har hans namn varit i spetsen för entusiaster inom film & musik.


Sedan 1978 återfinns Ken Ishiwata som med sitt otroligt hängivna engagemang driver Marantz välljud vidare. Varje produkt som utvecklas har noga kontrollerats och godkänts av Ken.  Under det senaste decenniet har Marantz stormat fram på marknaden och stoltserar idag med med ett sortiment inom både 2-kanal och hemmabio.
Huvudkontortet i Kanagawa, Japan och är en av de absolut största inom tillverkning av AV-produkter och stereo-komponenter.

Idag har Marantz flera tunga komponenter inom High End som erbjuder något oavsett om du är vinylfantast eller konsumerar din musik från nätet.

Många tillverkare glömmer bort att det faktiskt är musikåtergivningen som är viktig. Detta något Marantz valt att satsa extra mycket på under alla år. Dessutom erbjuder Marantz ett komplett sortiment av CD/SACD-spelare, försteg, integrerade förstärkare, hemmabioförstärkare, skivspelare, DAC:ar, slutsteg och streamers.

Logga in