Bilvård

Att vårda din bil är avgörande för dess utseende och livslängd. Genom att ta hand om den regelbundet inte bara bibehåller du dess skönhet utan förlänger också dess hållbarhet och värde. Här hittar du ett brett utbud av produkter som täcker alla aspekter av bilvård, från enkla rengöringsprodukter till avancerade polerings- och skyddsmedel.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Airpure BRL BVE Chemical Guys Meguiar's Tershine Werified by WER
Finns i lager
    Nej Ja
Tershine Avfettningspaket, mellan

Ny!

Paketlösning

Passar min bil
889 kr
Spara 95 kr
Tershine Däck- och fälgrengöringspaket

Ny!

Paketlösning

Passar min bil
669 kr
Spara 74 kr
Tershine Sommartvättpaket, mellan

Ny!

Paketlösning

Passar min bil
Visa fler...
1  2  3  4  ..16 Nästa »

Bilvård

Håll bilen ren och fin med bra bilvård!

Bilvård är en viktig del av att äga och underhålla ett fordon. Genom att ta hand om din bil ser den inte bara bättre ut, men du förlänger dess livslängd och bilens värde. I denna omfattande sida hittar du produkter som passar till alla aspekter av bilvård, från grundläggande rengöring till mer avancerade polerings- och skyddsmetoder.

Bilvårdspaket

Bilvårdspaket är samlingar av produkter och tjänster som är designade för att ge din bil en fullständig makeover. Dessa paket varierar i omfattning och pris, men de inkluderar vanligtvis tvätt, polering, och vaxning.

Läs mer om våra grymma och prisvärda bilvårdspaket

Avfettning

Avfettning är ett viktigt steg för att ta bort smuts, olja, och fett från din bils yta. Det förbereder bilen för ytterligare rengöring och skydd.

Läs mer om avfettning

Flygrostborttagare & Fälgrengöring

Flygrost och smutsiga fälgar kan göra även den renaste bilen se sliten ut. Flygrostborttagare och specialiserade fälgrengöringsprodukter kan effektivt ta bort dessa föroreningar.

Läs mer om flygrostborttagare & fälgrengöring

Skumtvätt

Skumtvätt är ett effektivt sätt att rengöra din bil utan att riskera repor. Det tjocka skummet hjälper till att lösa upp smuts och skräp, vilket gör tvättprocessen enklare och säkrare.

Läs mer om skumtvätt

Bilschampo

Ett bra bilschampo är grundläggande för en noggrann rengöring. Det hjälper till att bryta ner smuts och föroreningar utan att skada bilens lack.

Läs mer om bilschampo

Rubbing & polering

Rubbing och polering är ett avgörande steg för att ta bort små repor och återställa bilens ursprungliga glans. Detta avsnitt täcker tekniker och produkter som ger bästa resultat.

Läs mer om rubbing & polering

Vax & lackskydd

Vaxning och lackskydd ger ett extra lager av skydd mot element och föroreningar. Det hjälper till att hålla bilens yta glänsande och skyddad under längre tid.

Läs mer om vax & lackskydd

Däck- & plastglans

Däck- och plastglansprodukter hjälper till att ge din bil ett fräscht och välvårdat utseende. Dessa produkter är designade för att återställa färg och glans till däck och plastdetaljer.

Läs mer om däck- & plastglans

Motortvätt

Att hålla motorn ren är viktigt för bilens prestanda och livslängd. Motortvätt hjälper till att avlägsna smuts och olja som kan påverka motorns funktion.

Läs mer om motortvätt

Torkduk till bil

Korrekt torkning av bilen är avgörande för att undvika vattenfläckar och repor. Torkdukar är specialdesignade för att snabbt och effektivt torka bilens yta utan att skada lacken.

Läs mer om torkdukar

Mikrofiberduk till bil

Mikrofiberdukar är oumbärliga i bilvård. De är skonsamma mot ytor och mycket effektiva för att torka, polera, och applicera olika produkter.

Läs mer om mikrofiberdukar

Underhåll & snabbtvätt av bilen

Regelbundet underhåll och snabbtvätt hjälper till att hålla din bil ren mellan mer omfattande rengöringar. Det sparar tid och håller bilen i gott skick.

Läs mer om underhåll & snabbtvätt

Interiör & glas i bil

Bilens interiör och glas kräver särskild uppmärksamhet för att hålla dem rena och fria från fläckar. Detta inkluderar rengöring av säten, mattor, och fönster.

Läs mer om interiör & glas

Marinvård

Om du också har en båt, är det viktigt att förstå marin vård. Liknande tekniker och produkter kan användas för att hålla båten i toppskick.

Läs mer om marinvård

Bilvård för nybörjare

Bevara bilens värde genom att hålla den ren och fin: En välvårdad bil behåller sitt värde bättre än en som inte fått samma uppmärksamhet. Detta är särskilt viktigt om du planerar att sälja eller byta in bilen i framtiden.

Förläng bilens livslängd: Regelbunden rengöring och underhåll kan förhindra rost och andra skador som kan förkorta bilens livslängd.

Förbättra bilens prestanda och säkerhet: En ren bil, inklusive motor och underrede, fungerar bättre och är säkrare att köra.

Glöm inte att en ren och glänsande bil helt enkelt ser bättre ut och ger en känsla av stolthet och nöje för dig, ägaren.

Hur du tvättar din bil, steg för steg

Förbereda bil inför tvätt

Parkera bilen i skuggan för att undvika vattenfläckar som kan uppstå när vatten torkar för snabbt i solen.S amla alla nödvändiga produkter och verktyg: avfettningsmedel, flygrostborttagare, skumtvätt, bilschampo, mikrofiberdukar, torkdukar, och däckglans.

Avfettning

Applicera avfettningsmedel på de områden som är mest utsatta för smuts och olja, som underredet och runt hjulhusen. Låt medlet verka enligt instruktionerna på flaskan och skölj sedan av med vatten.

Flygrostborttagare & fälgrengöring

Använd en flygrostborttagare för att avlägsna metallpartiklar som kan ha fastnat på bilens yta. Spraya fälgrengöringsmedel på hjulen och använd en fälgborste för att skrubba bort smuts och bromsdamm.

Skumtvätt

Applicera gärna en skumtvätt med en skumlans, detta blir en form av förtvätt. Det hjälper till att lyfta bort smuts från bilens yta utan att repa lacken. Låt skummet verka innan du sköljer av det.

Bilschampo

Fyll en hink med vatten och tillsätt bilschampo enligt anvisningarna. Använd en tvätthandske av mikrofiber för att tvätta bilen från topp till botten, en sektion i taget. Skölj tvätthandsken ofta för att undvika att smuts repor lacken.

Skölj av bilen och torka

Skölj bilen noggrant för att ta bort alla rester av schampo och smuts. Använd en mikrofibertorkduk för att torka bilen noggrant och undvika vattenfläckar.

Få snygga däck med mycket glans

Applicera däckglans och plastglans för att ge däck och plastdetaljer ett nytt och fräscht utseende.

Hur ofta ska jag tvätta min bil?

Det beror på var du bor och hur ofta du använder bilen. I allmänhet rekommenderas att tvätta bilen varannan vecka för att hålla den i bästa skick.

Kan jag använda diskmedel för att tvätta min bil?

Nej, diskmedel är för starkt och kan skada bilens lack. Använd alltid ett bilschampo som är specifikt formulerat för bilvård.

Behöver jag vaxa min bil efter varje tvätt?

Det är inte nödvändigt att vaxa bilen efter varje tvätt, men det är bra att göra det var tredje till fjärde månad för att ge ett extra skyddslager, beroende på vilken produkt du använt. Det finns även vax som håller längre än 3-4 månader.

Hur kan jag förhindra att min bil får repor när jag tvättar den?

Använd alltid rena mikrofiberdukar och tvätthandskar. Undvik att tvätta bilen i direkt solljus och skölj bort grus och smuts innan du börjar tvätta.
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.