Marinvård

Högkvalitativa produkter för marinvård och båttvätt för att hålla din båt skinande ren och välvårdad. Vi erbjuder allt du behöver för att underhålla din båt och skydda den mot slitage från saltvatten och väderförhållanden.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    BVE Meguiar's Tershine
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...

Marinvård

Med bra båtvårdsprodukter blir det enklare att underhålla båten och visst är det en skön känsla att lämna hamnen på årets första tur i en blankpolerad båt. Skydda båten mot smuts och ge båten en skinande fin yta genom hela sommarsäsongen genom en grundlig rengöring av båten i början av säsongen.

Oavsett om du letar efter produkter för rengöring eller tvätt av båten, vaxning eller polering så hittar du här ett stort utbud av produkter för båtvård.

Båtschampo och Marintvättmedel för Effektiv Rengöring

Båtschampon och marintvättmedel är speciellt formulerade för att avlägsna smuts, salt och andra föroreningar från båtens ytor utan att skada lacken eller andra material. Med deras kraftfulla rengöringsformler får du en skinande ren båt varje gång.

Skonsamma Borstar och Svampar för Båttvätt

Använd skonsamma borstar och svampar för att skrubba bort smuts och alger från båtens skrov, däck och andra ytor. Dessa borstar och svampar är utformade för att vara effektiva men skonsamma nog att inte orsaka repor eller skador på båtens ytor.

Marintvättutrustning för Enkel och Effektiv Vård

För att göra båtvården ännu enklare och mer effektiv erbjuder vi även marintvättutrustning som skumkanoner, tvätthinkar och mikrofiberdukar. Dessa produkter gör det möjligt att snabbt och effektivt rengöra din båt med minimal ansträngning.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.