Rubbing & Polering

Om en vanlig tvätt inte gav tillräckligt bra resultat och du vill ha en ännu bättre finish, då är det dags för polering. Här hittar du de perfekta produkterna för att uppnå en skinande och glänsande yta!
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    BVE Meguiar's Tershine
Finns i lager
    Nej Ja
Användningsområde
    Clay-bar Fälgar Glas Krom Plast och lyktor Poler-trissa Polering Rubbing Rubbing-trissa
Meguiars SCRATCH X 2.0
Passar min bil
219 kr
Meguiars ULTIMATE COMPOUND
Passar min bil
289 kr
Meguiars Nxt Generation Metall Polysh

Utförsäljning

Passar min bil
128 kr
Visa fler...

Rubbing & Polering

Kände du att en tvätt var alldeles för lite och vill ha ännu bättre resultat? Då är det polering som gäller och här finner du de rätta produkterna för ett glänsande resultat!

Rubbing

Är din bil full med repor, oxid eller fågelspill som du låttit sitta för länge? Då är det dags att polera din bil! Första steget är att ta ett grovt polermedel såkallad Rubbing som hjälper dig att avlägsna dessa defekter i lacken. Har du en lack som blivit matt med åren? Då är detta ett perfekt sätt att få upp bilens forna glans! Rubbingen är grövre än poleringen och kommer på så sätt åt djupare repor och defekter.

Polering

Om det fanns behov av att köra rubbing på din bil så bör du alltid fortsätta med en fin polish. Detta för att få bort eventuella hologram och polerrepor som uppstod vid rubbingen. Polish använder du också för att få upp glansen och djupet i din lack, detta ger ett mycket bra resultat för att lägga ett skyddande vax som avslutning. Även utan rubbing är polering en bra idé för att fräscha upp lacken och ge den där riktigt högglansiga ytan!

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.