4-pack B² Audio RAGE6P & B² Audio RAGE T1 | B² audio | Billjud | Brl.se

Billjud / Högtalare / SPL-kit

B² Audio RAGE6P & B² Audio RAGE T1 SPL-Kit, medium

Ett kvalitetspaket från B2 Audio som passar bäst till SPL! 

 

Artikelnr.
SETRAGE6PT1PMX
B² audio
B² Audio RAGE6P & B² Audio RAGE T1 SPL-Kit, medium i gruppen Billjud / Högtalare / SPL-kit hos BRL.se (SETRAGE6PT1PMX)
B² Audio RAGE6P & B² Audio RAGE T1 SPL-Kit, medium
Kampanj
4886 kr / 3498 kr
Du sparar 1388 kr
Lagerstatus
Leveranstid
 • 60 dagars öppet köpVi erbjuder förlängd ångerrätt på hela 60 dagar, så ta den tid du behöver! Avsaknad av originalemballage eller skada på produkt genererar ett prisavdrag och vi kan i extrema fall neka din returnerade produkt. Det öppna köpet gäller ej specialbeställda eller tillklippta produkter, som till exempel kablar på löpmeter.Stäng
 • Fri frakt över 2500:-Om ditt ordervärde passerar 2500 kronor bjuder vi på frakten! Fri frakt gäller ej vid hem- eller palleverans.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi säljer och hjälper mer än gärna till! Som kund hos oss kan du alltid utnyttja vår kostnadsfri support via telefon, mail eller direkt i någon av våra fysiska butiker. Kanske har du frågor om installation eller kabeldragning, eller helt enkelt hur du ska utforma ditt ljudsystem? Kontakta oss så hittar vi lösningarna tillsammans.Stäng
Butikslager

Beskrivning

Ett grymt SPL-kit med 4 st B² Audio RAGE6P-midbasar, 1 par B² audio Rage T1-diskanter. Detta paket levererar utmärkt ihop och ger ett kraftfullt ljud där varje element verkligen presterar på topp! 


B² Audio RAGE6P
är den naturliga ersättaren till HN6P och är en 6,5" midbas som ser till att ditt bas- och ljudberoende blir ordentligt tillfredställt. Ljudet är förbättrat och med en vansinnigt hög känslighet på dryga 96 dB och hög effekttålighet är detta ett givet inslag i ditt SPL-bygge. 

 • Effekthantering: 120W RMS
 • Impedans: 4 Ohm
 • Frekvensomfång: 94 Hz ~ 6 kHz
 • Känslighet: 95.7 dB

Rage Pro-serien är den naturliga ersättaren till danskarnas omtyckta HN-modeller. Ljudet är förbättrat och elementen är idag väderbeständiga för marina applikationer. 
Rage6 och storebror Rage8 spelar väldigt linjärt i sitt arbetsområde, men har en medveten peak på upp till 5 dB över 3 kHz, jämfört med frekvenserna under. Detta ger en mer öppen ljudbild än mycket annat liknande på marknaden. Med Rage är det lättare - jämfört med föregångarna - att ha en bredare överlappning i delningen mellan mellanregister-till-diskant.B² Audio Rage T1 är en 3,15 tum super-diskant som verkligen är definierar ordet ”högljudd”! Det starka ljudet kommer från kombinationen av dess optimerade titanmembran tillsammans med en premium ferrit-motor. 

 • Frekvensomfång: 3kHz - 22kHz
 • Känslighet: 103 dB
 • Impedans: 4 Ohm
 • Effekthantering: 30W RMS


Rage T1 har tillverkats med högre känslighet, vilket innebär att den kan leverera ett starkare ljud med mindre kraft. Diskanten kommer dessutom med en kvalitativ 1 tum talspole som är betydligt mer effektiv än tidigare modeller!

Den här diskanten kräver lite mer än vanligt när det kommer till installationen, men belöningen är enorm! Ingen kommer att lämnas besviken på resultatet från dessa super-diskanter. Detta då hela Rage-serien utformats för att alltid ligga steget före, både i ljudstyrka och ljudkvalitet.


Läs mer

Populära paket med denna produkt

Specifikationer

 • Diskanter: 1 st. B² Audio RAGE T1 diskant 4 ohm (Artnr. 505RAGET1)
 • Midbasar: 2 st. B² Audio RAGE6P (Artnr. 505RAGE6P)
  Förstärkare: Nej
  Tillverkare: B2 Audio, GAS
  Storlek: 6 tum
  Typ: 2 Par
 • Rekommenderade tillbehör

  Silent Coat Vibrodamping 2mm (BULK) 4,0kvm
  -70%
  Silent Coat Vibrodamping är det självklara valet för dig som vill ge dina högt...
  1998 kr
  598 kr

  Butikslager

  Om varumärket

  B² audio ett självklart val när man söker kraft och tyngd. Samtliga produkter har tagits fram utan kompromisser och samtliga basar i B² audios sortiment är helt handgjorda och håller således en sällsynt bra kvalitet!
  B² audio

  Du har nyligen tittat på

  B² Audio RAGE6P & B² Audio RAGE T1 SPL-Kit, medium
  -28%
  Ett kvalitetspaket från B2 Audio som passar bäst till SPL!  
  4886 kr
  3498 kr

  Liknande produkter

  Produkter relaterade till din historik

  Silent Coat Vibrodamping 2mm (BULK) 4,0kvm
  -70%
  Silent Coat Vibrodamping är det självklara valet för dig som vill ge dina högt...
  1998 kr
  598 kr