B² Audio RAGE6P & B² Audio RAGE T1 SPL-Kit, medium

Ett kvalitetspaket från B2 Audio som passar bäst till SPL! 

 

Artnr: SETRAGE6PT1PMX
8
B² Audio RAGE6P & B² Audio RAGE T1 SPL-Kit, medium i gruppen Paketlösningar / Paket för bilen / SPL Högtalarpaket hos BRL.se (SETRAGE6PT1PMX)
B² Audio RAGE6P & B² Audio RAGE T1 SPL-Kit, medium

Kampanj

Paketpris

Exkl. moms
4894 kr / 4498 kr
Du sparar 396 kr (8%)
space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Beskrivning

Ett grymt SPL-kit med 4 st B² Audio RAGE6P-midbasar, 1 par B² audio Rage T1-diskanter. Detta paket levererar utmärkt ihop och ger ett kraftfullt ljud där varje element verkligen presterar på topp! 


B² Audio RAGE6P
är den naturliga ersättaren till HN6P och är en 6,5" midbas som ser till att ditt bas- och ljudberoende blir ordentligt tillfredställt. Ljudet är förbättrat och med en vansinnigt hög känslighet på dryga 96 dB och hög effekttålighet är detta ett givet inslag i ditt SPL-bygge. 

 • Effekthantering: 120W RMS
 • Impedans: 4 Ohm
 • Frekvensomfång: 94 Hz ~ 6 kHz
 • Känslighet: 95.7 dB

Rage Pro-serien är den naturliga ersättaren till danskarnas omtyckta HN-modeller. Ljudet är förbättrat och elementen är idag väderbeständiga för marina applikationer. 
Rage6 och storebror Rage8 spelar väldigt linjärt i sitt arbetsområde, men har en medveten peak på upp till 5 dB över 3 kHz, jämfört med frekvenserna under. Detta ger en mer öppen ljudbild än mycket annat liknande på marknaden. Med Rage är det lättare - jämfört med föregångarna - att ha en bredare överlappning i delningen mellan mellanregister-till-diskant.B² Audio Rage T1 är en 3,15 tum super-diskant som verkligen är definierar ordet ”högljudd”! Det starka ljudet kommer från kombinationen av dess optimerade titanmembran tillsammans med en premium ferrit-motor. 

 • Frekvensomfång: 3kHz - 22kHz
 • Känslighet: 103 dB
 • Impedans: 4 Ohm
 • Effekthantering: 30W RMS


Rage T1 har tillverkats med högre känslighet, vilket innebär att den kan leverera ett starkare ljud med mindre kraft. Diskanten kommer dessutom med en kvalitativ 1 tum talspole som är betydligt mer effektiv än tidigare modeller!

Den här diskanten kräver lite mer än vanligt när det kommer till installationen, men belöningen är enorm! Ingen kommer att lämnas besviken på resultatet från dessa super-diskanter. Detta då hela Rage-serien utformats för att alltid ligga steget före, både i ljudstyrka och ljudkvalitet.


Läs mer Dölj
 • () Recensioner
 • Betyg
  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
  Ditt namn kommer att visas som avsändare.
  OBS. Tryck endast en gång (ditt omdöme sparas).

  Den här produkten har inga recensioner.

60 dagars öppet köp Snabba leveranser Fri Frakt över 2500kr* Fri Support Hämta i butik
Logga in