Dubbeldin

Dubbeldin stereo är som namnet avser en modelltyp som är dubbelt så stor som Enkeldin, där bilstereon oftast utrustas med touchskärm, en uppsjö av multimedia-funktioner och andra smarta funktioner som exempelvis Apple CarPlay och Android Auto.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
  Alpine DS18 GAS Audio Power Grundig JVC Kenwood Macrom Pioneer Sony
Skärmstorlek
  10.1 tum 11 tum 6.2 tum 6.5 tum 6.75 tum 6.8 tum 6.8 tum 6.9 tum 6.95 tum 7 tum 8 tum 8 tum 8.95 tum 9 tum
Lågnivåutgångar
  2 par 3 par Med 4V Med 5V Med 6V
Kort chassi
  Ja
Smartfunktion
  Android Auto Apple CarPlay Trådlös Android Auto Trådlös Apple CarPlay
Navigation
  Ja Nej
DAB
  Ja
Finns i lager
  Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..5 Nästa »

Dubbeldin

Dubbeldin bilstereo är som namnet avser en modelltyp som är dubbelt så stor som Enkeldin, vilket ofta innebär att det är en bilstereo med skärm (ofta en touchskärm), en uppsjö av multimedia-funktioner och andra smarta funktioner. I tillägg är dubbeldin bilstereo generellt grundutrustade med samma funktioner som en Enkeldin, såsom Bluetooth, USB, AUX, EQ, förvalsknappar och lågnivåutgångar.

Den stora skillnaden utöver storlek och touchskärm är tillökningen av funktioner och egenskaper som DVD, navigation, Apple CarPlay och Android Auto, ingång för backkamera och mycket mer. Vi har allt från bilstereo med stor skärm och många smarta funktioner till mer simpla modeller för den som söker en enkel uppgradering av ditt billjud.

Dubbeldin Android Auto och Apple CarPlay


Dubbeldin med Android Auto och Apple CarPlay kopplar ihop din mobiltelefon med bilens infotainmentsystem och visar en del av mobilens appar på bilstereons skärm. På så sätt kan du på ett säkrare sätt exempelvis lyssna på Spotify och hitta rätt med Google Maps direkt på skärmen istället för att trycka på din mobil under bilkörning.

För att få bästa möjliga resultat rekommenderar vi att byta ut bilens originalhögtalare när du ändå är igång. En ny bilstereo med stöd för bra ljud kräver minst lika bra bilhögtalare. Originalhögtalare är sällan av samma kaliber som ett par stabila bilhögtalare från eftermarknaden.

Ge musiken rättvisa och tveka inte att även komplettera med ett passande slutsteg för att ge ditt nya ljudsystem en extra spark i baken med mer effekt! 

Använd vår smarta filtrering för att smala av i vårt enorma utbud, genom att helt enkelt välja de funktioner du önskar!

För att kunna byta bilstereo i din bil så behövs det specifika installationskit & kablar för din bilmodell för att det ska fungera korrekt. Du kan se vad du behöver till din bil i vår guide: Vad Passar Min Bil

Är du osäker på vilken Dubbeldin du ska köpa eller vill du veta mer om Dubbeldin?

Kontakta oss på support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.