Multikanal

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Audison Bass Habit B² audio Helix Match Rockford Fosgate Stetsom
Helix M SIX, 6-kanaligt slutsteg
Passar min bil
4290 kr
Audison AP F8.9 Bit - 24Volt
Passar min bil
4998 kr
Stetsom IR280.3-2 - 2x70W + 1x140W
Passar min bil
1189 kr
(5)
Rockford Fosgate R2-750X5
Passar min bil
5498 kr

Multikanal

Multikanalsteg innefattar slutsteg som har fler än fyra kanaler. Dessa slutstegs inställningsmöjligheter och funktioner varierar beroende på utförande, men är generellt bra och många! Multikanalssteg täcker hela frekvensregistret eftersom att tanken med denna typ av slutsteg är att ta bort behovet för flera olika slutsteg. Den vanligaste typen av multikanalssteg är utrustade med en dedikerad sub-kanal och fyra kanaler för bilhögtalare. 

Är du osäker på vilket multikanalssteg till bilen du ska köpa eller vill du veta mer om dem?

Ta kontakt med vår hjälpsamma support på
support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!

Vi rekommenderar att alltid använda kablar av 100% koppar för optimal ledningsförmåga av ström till slutsteget. Se därför till att du får nog med ström från ditt batteri och tveka inte att köpa till ett extra batteri och strömkondensator. För lite ström till slutsteget och dålig jordpunkt kan skada ditt slutsteg och därför är det alltid viktigt med rikligt med ström, ordentliga samt bra kablar, bra jordpunkt och säkra anslutningar! 

Behöver du hjälp med hur du ska koppla in ditt multikanalslutsteg eller är du lite osäker på inställningarna? Ta en titt på vår guide för inkoppling av slutsteg!

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.