Mono

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Alpine Audison Bass Habit B² audio DLS DS18 Focal GAS Audio Power Hammer Tech Helix JL Audio Match Rockford Fosgate Stetsom
Högnivåingång
    Ja Ja, med autostart
Bass Habit Play Power 1000.1 (gen. 2), monoblock

Prissänkt

Passar min bil
1998 kr
(5)
GAS MAD A1-500.1D, monoblock
Passar min bil
1298 kr
JL Audio JD1000/1, monoblock
Passar min bil
Visa fler...
1  2  3  ..4 Nästa »

Mono

Monoslutsteg är ett enkanaligt slutsteg med flera användningsområden beroende på utförande. Det vanligast förekommande alternativet bland monoblock är den typ som används för att driva eller flera baselement. Monoslutsteg har oftast förhållandevis enkla inställningsmöjligheter och begränsningar i frekvensregistret det kan hantera. 

Det finns även monoblock som är s.kl. fullregister-steg, vilket innebär att de spelar hela frekvensområdet för en högtalare och kan således användas för att driva allt från ett baselement till en koaxialhögtalare. Man bör ha i åtanke att allt detta fortfarande drivs via en kanal, där höger och vänster (stereo) inte kan appliceras. 


Är du osäker på vilket monoblock du ska köpa eller vill du veta mer om monosteg? Ta kontakt med vår hjälpsamma support på support@brl.se eller ring oss på 019-206750 för att höra mer!

Vi rekommenderar att alltid använda kablar av 100% koppar för optimal ledningsförmåga av ström till slutsteget. Se därför till att du får nog med ström från ditt batteri och tveka inte att köpa till ett extra batteri och strömkondensator. För lite ström till slutsteget och dålig jordpunkt kan skada ditt slutsteg och därför är det alltid viktigt med rikligt med ström, ordentliga samt bra kablar, bra jordpunkt och säkra anslutningar! 


Behöver du hjälp med hur du ska koppla in ditt slutsteg eller är du lite osäker på inställningarna? Ta en titt på vår guide för inkoppling av slutsteg!

Logga in