Billjud

Billjud - Bra ljud till bilen

För många av oss är det otroligt viktigt med ett bra ljud i bilen, och bra billjud kommer i många olika former och storlekar. Vi erbjuder en stor mängd högkvalitativa produkter och biljudspaket, såväl som spelglatt och billigt billjud som är snällt mot plånboken.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    ACV Aeroport Airpure Alcotrx Alpine Aries Atlas Cables Audible Physics Audiotec Fischer Audison Auto-Connect Autoleads Banner Bass Habit Basser BB BOX Blaupunkt BOSS BRAX BRL Brodit BVE B² audio Champion Chemical Guys Connection Connects2 CTEK CustomElectro Dayton Audio DEFA Dension Dignita DLS Dräger DS18 Dynavox Echomaster EDGE Faital Pro Focal GAS Audio Power Grundig Hammer Tech Helix Hertz InCarTec iSimple JL Audio JVC Kenwood Kicker Light Harmonic Lightz Macrom Match MAXVIEW Meguiar's Metra MiniDSP mObridge Monacor Multibrackets NEDIS NextBase NIZLED Oehlbach Optima Batteries PAC Audio Pioneer Planet Waves Proson PRV Audio Purelux QED re-STREAM Rockford Fosgate SB Audience Scosche Silent Coat Sony SPL Lab Stetsom Strands Supra Cables System One Varta Vibrofiltr Victron Energy Visaton Werified by WER XBB
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..349 Nästa »

Billjud

Vi är störst i norden på billjud och erbjuder ett brett sortiment av produkter som gör bilresan till något speciellt. Vi strävar efter att alltid erbjuda det bästa för pengarna och att det ska vara enkelt att hitta det billjud man efterfrågar, utan att behöva komplettera med något i efterhand. Tack vare vår långa erfarenhet i branschen hittar du allt du behöver i vårt produktutbud som innehåller de flesta kända varumärkena som bland annat GAS, Pioneer, Kenwood, JVC, Rockford, Alpine med mera.  Vi hjälper dig, oavsett om det gäller en total uppgradering av ditt billjud från grunden eller ett enklare lyft av billjudet - Allt detta till svårslagna priser!

Du hittar även ljudisolering till bilen, bilvårdsprodukter och andra tillbehör såsom backkamera, dashcam och alkomätare.

För många av oss är det otroligt viktigt med ett bra ljud i bilen, och bra billjud kommer i många olika former och storlekar. Vi erbjuder en stor mängd högkvalitativa produkter och biljudspaket, såväl som spelglatt och billigt billjud som är snällt mot plånboken. Oavsett budget och vision har vi billjud som passar just dig och din bil!

På denna del av hemsidan hittar du olika kategorier med produkter för bilen. Du hittar bl.a. bilstereo, midbasar, bilhögtalare, bilslutstegbilbas och den populära raggarplankan. Utöver detta finner du ytterligare kategorier som berör LED-belysning, batteriladdare, marint ljud, kablar, bluetooth i bilen, ljud till lastbil och andra tillbehör. Om du ska byta bilstereo, bilhögtalare eller söker eventuell annan lösning eller tillbehör till just din bilmodell - Ta en titt på “Vad passar i min bil” för en mängd bilspecifika tillbehör och gadgets. 

På BRL hittar du mer än bara produkter för din bil. Du hittar en mängd guider och blogginlägg som underlättar ditt ljudbygge i resan mot ett grymt billjud. Ta bl.a. del av vår guide för inkoppling av slutsteg, lär dig hur du bygger en baslåda samt hur du ska räkna, och få hjälp med hur du ska koppla dina basar via vår kopplingsguide för subwoofer

Hur får man bäst billjud?

Om du byter högtalare (om det inte gjorts tidigare) och slänger in en baslåda så är du på riktigt god väg. Bra ljud är som mycket annat, subjektivt! I billjudsvärlden kan du bland annat tävla i SQ (hur fint det låter,) och i SPL (hur högt du spelar), så det är svårt att spika vad exakt det "perfekta ljudet" är. Det kommer skilja sig stort från person till person, helt enkelt! Börja med att sätta ord på vad du vill åstadkomma med ljudbygget - vad är det för musik du lyssnar på, exempelvis? Bara du har svaren! Att bygga ut sitt ljud i bilen är en rolig resa, som du är mer än välkommen att hänga med på! Tveka inte att höra av dig till oss på BRL, så kan vi vägleda dig. 

Hur påverkar man så att musiken hörs utifrån bilen?

Byt högtalare eller sätt in ett slutsteg! Om du redan har ett slutsteg, se om du kan byta till ett starkare slutsteg som kan ge ut mer effekt till högtalarna – förutsatt att de klarar av det. Om du vill spela riktigt högt, kolla in ett av våra SPL-paket eller raggarpaket. Om du vill ha maximalt med bas i bilen, kolla gärna in våra baspaket

Hur kan man göra för att musik inte ska låta utanför bilen?

Börja med att kolla in vårt stora utbud av dämpmattor! Ta en titt något av våra dämpningsmaterial som minskar vibrationer, om du upplever att det är där problemet ligger, eller kolla på en ljudabsorberande matta som gör att ljudet stannar kvar i bilen! Om du upplever att ljudet är skränigt eller att högtalarna i frekvenser de inte riktigt är byggda för, då kan det vara en fråga om att ställa in ditt slutsteg eller stereo. Vi hjälper dig gärna, så tveka inte att höra av dig!

Kan man sätta in en navigator i min bil?

Det kan du troligtvis! I många bilar kan du byta ut bilens originalstereo till en bilstereo med navigation och/eller Apple CarPlay eller Android Auto. Kolla in Vad passar i min bil för att hitta en monteringsram som gör det möjligt att installera en ny bilstereo i just ditt fordon. Kolla även in Apple CarPlay eller Android Auto, som låter din telefon bli navigationsenhet. Läs även mer om hur du byter bilstereo i vår guide!

Kan man installera en skärm och se på film i sin bil?

Absolut! Införskaffa en bilstereo som har videoutgångar, och du kan koppla in en (eller två skärmar) som exempelvis kan monteras bakom ett nackstöd. Ett säkert sätt att göra de lite längre resorna roligare för barnen. Vill du veta mer? Hör av dig till oss, så kommer vi med rekommendationer.

 

Logga in