Billjud

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Visa fler...

Billjud

Vi är störst i norden på billjud och erbjuder ett brett sortiment av produkter som gör bilresan till något speciellt. Vi strävar efter att alltid erbjuda det bästa för pengarna och att det ska vara enkelt att hitta det billjud man efterfrågar, utan att behöva komplettera med något i efterhand. Tack vare vår långa erfarenhet i branschen hittar du allt du behöver i vårt produktutbud som innehåller de flesta kända varumärkena som bland annat GAS, Pioneer, Kenwood, JVC, Rockford, Alpine med mera.  Vi hjälper dig, oavsett om det gäller en total uppgradering av ditt billjud från grunden eller ett enklare lyft av billjudet - Allt detta till svårslagna priser! 

Du hittar även ljudisolering till bilen, bilvårdsprodukter och andra tillbehör såsom backkamera, dashcam och alkomätare.

För många av oss är det otroligt viktigt med ett bra ljud i bilen, och bra billjud kommer i många olika former och storlekar. Vi erbjuder en stor mängd högkvalitativa produkter och biljudspaket, såväl som spelglatt och billigt billjud som är snällt mot plånboken. Oavsett budget och vision har vi billjud som passar just dig och din bil!


På denna del av hemsidan hittar du olika kategorier med produkter för bilen. Du hittar bl.a. bilstereo, bilhögtalare, bilslutsteg och bilbas. Utöver detta finner du ytterligare kategorier som berör LED-belysning, marint ljud, kablar, bluetooth i bilen, ljud till lastbil och andra tillbehör. Om du ska byta bilstereo, bilhögtalare eller söker eventuell annan lösning eller tillbehör till just din bilmodell - Ta en titt på “Vad passar i min bil” för en mängd bilspecifika tillbehör och gadgets. 


På BRL hittar du mer än bara produkter för din bil. Du hittar en mängd guider och blogginlägg som underlättar ditt ljudbygge. Ta bl.a. del av vår guide för inkoppling av slutsteg, lär dig hur du bygger en bra baslåda samt hur du ska räkna, och få hjälp med hur du ska koppla dina basar via vår kopplingsguide för subwoofer

Logga in