24 volt

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Audison Connects2 DLS GAS Audio Power Helix
Effekt
    110W (2 Ohm) 130W (2 Ohm) 300W (4 Ohm) 500W (2 Ohm) 70W (4 Ohm) 85W (4 Ohm)

24 volt

24V slutsteg ger dig möjlighet att bygga ljudanläggningen du tidigare bara drömt om, utan krångliga omvandlare och nödlösningar. Det finns både monoblock och flerkanalssteg att välja på beroende på vilken typ av installation som ska utföras. Detta är alltså den perfekta lösningen för dig som äger ett fordon som drivs med 24 volt. Här hittar du exempelvis bra 24V slutsteg till din lastbil.

Är du osäker på vilket slutsteg 24V du ska köpa eller vill du veta mer om dem?
Ta kontakt med vår hjälpsamma support på
support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!

Vi rekommenderar att alltid använda kablar av 100% koppar för optimal ledningsförmåga av ström till slutsteget. Se därför till att du får nog med ström från ditt batteri och tveka inte att köpa till ett extra batteri och strömkondensator. För lite ström till slutsteget och dålig jordpunkt kan skada ditt slutsteg och därför är det alltid viktigt med rikligt med ström, ordentliga samt bra kablar, bra jordpunkt och säkra anslutningar! 

Behöver du hjälp med hur du ska koppla in ditt slutsteg eller är du lite osäker på inställningarna? Ta en titt på vår guide för inkoppling av slutsteg!

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.