Smartphone i bil

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    ACV Auto-Connect Autoleads Brodit Champion Connects2 Dension Helix iSimple Kenwood mObridge NEDIS Oehlbach Proson re-STREAM Scosche
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..8 Nästa »

Smartphone i bil

Anslut smartphone i bin bil!
Oavsett om du vill komplettera med Bluetooth-adapter och Handsfree, förädla panelen med en smartphonehållare eller helt enkelt installera AUX-ingång i din bil, har vi garanterat någonting för dig.

Vår smartphone bär idag stora delar av våra liv. Vikten av att enkelt kunna integrera sin telefon även i bil har därför ökat, både av funktionsmässiga anledningar, men även av säkerhetsskäl. Med din smartphone ansluten får du full kontroll över musikuppspelning och i vissa fall även möjlighet att styra inställningar i din bilstereo.  

I nedan kategorier återfinns olika typer av lösningar, trådlösa och kabelstyrda, men om du har krav eller förfrågningar utöver de produkter vi annonserar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på support@brl.se eller genom att ringa oss på 019-206750.
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.