Hifi

HiFi ger dig högkvalitativ ljudåtergivning och för den sanne audiofilen duger bara det allra bästa. Stereoförstärkare med alla nödvändiga in- och utgångar, skivspelare och en högkvalitativ DAC är en väldigt bra början på din nya Hifi-setup.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Advance Acoustic Arcam Audio Pro Audio Technica Auto-Connect Cambridge Audio Dayton Audio DENVER Dynavox Elipson iEast Klipsch Magnat Marantz Music Hall Musical Fidelity NEDIS Oehlbach Pioneer Pro-Ject Rega Rotel Sonos Sony Tangent TEAC Tivoli Audio Vincent Volumio WiiM Yamaha
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..6 Nästa »

Hifi

HiFi ger dig högkvalitativ ljudåtergivning och för den sanne audiofilen duger bara det allra bästa. Stereoförstärkare med alla nödvändiga in- och utgångar, skivspelare och en högkvalitativ DAC är en väldigt bra början på din nya Hifi-setup. På BRL hittar du alltid ett välsorterat sortiment från marknadens mest erkända tillverkare.

För den som söker en heluppgradering av sitt system har vi också samlat Microstereo och stereopaket. Här kombineras förstärkare och högtalare som passar bra tillsammans - en uppgradering som förändrar allt och förhöjer musikkvaliteten avsevärt.

Vad är HiFi ?


HiFi härrör från engelskan och är en förkortning för
High Fidelity, vilket innebär hög naturtrogenhet och att man vill komma så nära originalkällan som möjligt. Så med HiFi kan man prata om högkvalitativ ljudåtergivning, och även om det är lika viktigt både för musik och film, så nämner man oftast HiFi i sammanhang med musik, s.k. stereosystem. När man har kommit upp till en mer exotisk prisnivå så vill tillverkarna gärna kategorisera sina produkter i High End-klassen, som har de mest sofisitikerade tekniska lösningarna i syfte att få en återgivning i referensnivå. Ett annat uttryck som gärna används i sådana sammanhang är state-of-the-art, fritt översatt spjutspets-teknik.

Vissa hävdar att High End-produkterna vänder sig till de sanna HiFi entusiasterna, men där håller vi på BRL  inte med. Du kan uppskatta musik precis lika mycket även om budgeten är mer begränsad. Därför har vi ett brett utbud av stereoprodukter och paketlösningar som vänder sig till alla.

Att köpa en dyr produkt ger dig inte bättre ljud per automatik. Även rummets akustik inverkar, där högtalarnas placering är viktig och likaså vilka komponenter en specifik produkt matchas med. En mer påkostad stereoförstärkare behöver som exempel en skivspelare eller nätverksstreamer som ligger på samma nivå, så att man får ut den fulla potentialen ur hela anläggningen. Tillbehör, som olika typer av kablar, har en inverkan på hur det slutliga ljudet återges.

Välj kategori för att få en tydligare överblick över sortimentet, och använd sedan vår smarta filtrering för att hitta exakt det du söker. Har du frågor om vilken som är det bästa HiFi systemet för dig är du välkommen att kontakta vår hjälpsamma kundtjänst på support@brl.se eller genom att ringa oss på 019-206750.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.