Hifi

HiFi ger dig högkvalitativ ljudåtergivning och för den sanne audiofilen duger bara det allra bästa. Stereoförstärkare med alla nödvändiga in- och utgångar, skivspelare och en högkvalitativ DAC är en väldigt bra början på din nya Hifi-setup.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Advance Acoustic Audio Pro Audio Technica Auto-Connect Cambridge Audio Dayton Audio Dynavox Elipson iEast Klipsch Magnat Marantz Music Hall Musical Fidelity NEDIS Oehlbach Onkyo Pioneer Pro-Ject Rega Rotel Sony Tangent TEAC Tivoli Audio Vincent Volumio WiiM Yamaha
Finns i lager
    Nej Ja
Audio Technica AT-LP120XUSB skivspelare, svart
Passar min bil
13
3490 kr 3990 kr
(5)
Pro-ject RPM-1 Carbon
Passar min bil
26
4490 kr 6090 kr
Rega Planar 2 Carbon
Passar min bil
25
fr. 4490 kr fr. 5989 kr
Pro-Ject Debut Carbon EVO vinylspelare med 2M Red
Passar min bil
7
fr. 6490 kr fr. 6990 kr
(5)
Marantz CD6007 CD-spelare
Passar min bil
5990 kr
(5)
Rega Planar 3
Passar min bil
21
fr. 6990 kr fr. 8899 kr
Pro-Ject T1 skivspelare med OM5e-pickup
Passar min bil
19
3490 kr 4290 kr
Magnat MTT990 skivspelare med pickup
Passar min bil
18
8999 kr 10990 kr
Volumio Primo Hi-Fi Edition, nätverksspelare

Paketlösning

Passar min bil
31
4498 kr 6498 kr
Pro-Ject VT-E vägghängd Skivspelare
Passar min bil
7
4290 kr 4590 kr
Yamaha CD-S303 CD-spelare med USB, svart
Passar min bil
10
4490 kr 4990 kr
Visa fler...
1  2  3  4  ..7 Nästa »

Hifi

HiFi ger dig högkvalitativ ljudåtergivning och för den sanne audiofilen duger bara det allra bästa. Stereoförstärkare med alla nödvändiga in- och utgångar, skivspelare och en högkvalitativ DAC är en väldigt bra början på din nya Hifi-setup. På BRL hittar du alltid ett välsorterat sortiment från marknadens mest erkända tillverkare.

För den som söker en heluppgradering av sitt system har vi också samlat Microstereo och stereopaket. Här kombineras förstärkare och högtalare som passar bra tillsammans - en uppgradering som förändrar allt och förhöjer musikkvaliteten avsevärt.

Vad är HiFi ?


HiFi härrör från engelskan och är en förkortning för
High Fidelity, vilket innebär hög naturtrogenhet och att man vill komma så nära originalkällan som möjligt. Så med HiFi kan man prata om högkvalitativ ljudåtergivning, och även om det är lika viktigt både för musik och film, så nämner man oftast HiFi i sammanhang med musik, s.k. stereosystem. När man har kommit upp till en mer exotisk prisnivå så vill tillverkarna gärna kategorisera sina produkter i High End-klassen, som har de mest sofisitikerade tekniska lösningarna i syfte att få en återgivning i referensnivå. Ett annat uttryck som gärna används i sådana sammanhang är state-of-the-art, fritt översatt spjutspets-teknik.

Vissa hävdar att High End-produkterna vänder sig till de sanna HiFi entusiasterna, men där håller vi på BRL  inte med. Du kan uppskatta musik precis lika mycket även om budgeten är mer begränsad. Därför har vi ett brett utbud av stereoprodukter och paketlösningar som vänder sig till alla.

Att köpa en dyr produkt ger dig inte bättre ljud per automatik. Även rummets akustik inverkar, där högtalarnas placering är viktig och likaså vilka komponenter en specifik produkt matchas med. En mer påkostad stereoförstärkare behöver som exempel en skivspelare eller nätverksstreamer som ligger på samma nivå, så att man får ut den fulla potentialen ur hela anläggningen. Tillbehör, som olika typer av kablar, har en inverkan på hur det slutliga ljudet återges.

Välj kategori för att få en tydligare överblick över sortimentet, och använd sedan vår smarta filtrering för att hitta exakt det du söker. Har du frågor om vilken som är det bästa HiFi systemet för dig är du välkommen att kontakta vår hjälpsamma kundtjänst på support@brl.se eller genom att ringa oss på 019-206750.

Logga in