Backkamera

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Alpine Connects2 Echomaster Kenwood Macrom Pioneer
Typ
    Backkamera Ducato Fordonsspecifik Framkamera Kablage Kamerasystem LCD-skärm Parkeringssensor Sidokamera Tillbehör
Kenwood CMOS-320 Backkamera
Passar min bil
2535 kr
Pioneer Backkamera ND-BC8
Passar min bil
1399 kr
Connects2 CAM-21
Passar min bil
898 kr
(5)
Alpine HCE-C1100 Backkamera
Passar min bil
1595 kr
Echomaster 3.5 tum monitor
Passar min bil
1490 kr
Kenwood CMOS-230
Passar min bil
1590 kr
1RCA-1RCA 10m
Passar min bil
248 kr
Alpine KIT-R1AU
Passar min bil
1595 kr
Connects2 CAM-20
Passar min bil
648 kr
Alpine backkamera-adapter RCA
Passar min bil
195 kr
Visa fler...
1  2  3  ..4 Nästa »

Backkamera

Backkamera till bil ger föraren kontroll över området bakom bilen vid backning och parkering. Vi har olika typer av backkameror som garanterat kommer att höja säkerheten och bidra till en större medvetenhet, oavsett bilmodell eller förare. Kör med självförtroende och lätthet med våra topprankade backkameror för bilar.

Vårt utbud inkluderar en mängd olika alternativ för alla dina behov, oavsett om du letar efter en enkel kamera för att hjälpa dig navigera trånga utrymmen eller en högteknologisk kamera med mer avancerade funktioner. Med enkel installation och klar bildkvalitet gör våra backkameror att backa bilen till en barnlek.

Vissa backkameror är bilspecifika för integrering till ett visst utförande, men vi har även universala kameror som kan anslutas till samtliga stereoenheter som är förberedda för en kamera. 

Trådlös backkamera

Trådlös backkamera sänder videosignalen trådlöst. Undvik att behöva dra långa och krångliga kablar och välj en modern trådlös backkamera istället.

Universal backkamera

Merparten av våra backkameror är universala, vilket innebär att de inte är varken bil- eller stereospecifika. Du kan alltså välja fritt bland dessa backkameror om förutsättningen att byta eller komplettera med backamera finns. 

Fordonsspecifik backkamera

Här samlar vi bilspecifika backkameror, utvecklade och tillverkade för att passa mot utvalda bilmodellers originalutförande. 

Kamerakit backkamera

Här hittar du kompletta kamerakit med backkamera, kablage och monitor. Perfekt helhetslösning för den som inte vill kombinera sitt egna paket. 

Tillbehör till backkamera

Här hittar du tillbehör till din backkamera som exempelvis kablage och hållare. 

 
Logga in