Antenner

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    ACV Autoleads Connects2 MAXVIEW Pioneer
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...

Antenner

Förbättra din signalstyrka och stanna uppkopplad på resande fot med våra topprankade antenner för bil och husbil. Vårt utbud inkluderar en mängd olika alternativ för alla dina antennbehov, oavsett om du letar efter en enkel bilantenn för att förstärka din radiosignal eller en högteknologisk bilantenn med avancerade funktioner som GPS.

En bra bilantenn är avgörande för att stanna uppkopplad på vägen. En högkvalitativ antenn kan förstärka din radiosignal och förbättra ljudkvaliteten, så att du kan njuta av din favoritmusik och nyhetsprogram med kristallklart ljud. En antenn med GPS-funktioner gör att du kan ta emot realtidstrafik- och väderuppdateringar, så att du kan planera din rutt. 

Våra antenner är utformade för att förbättra din körupplevelse och säkerhet, oavsett om du kör i staden eller på motorvägen. Med enkel installation och hållbar konstruktion kommer våra antenner att förbättra din körupplevelse.

Varför har man antenn på bilen?

En antenn ser till att du får radiomottagning. Vill du förbättra din mottagning i bilradion kan en ny bilantenn eller antennförstärkare vara en god idé. BRL erbjuder en rad olika bilantenner som exempelvis takantenn, hajfena-antenn (shark-antenn), fönsterantenn, husbilsantenn och antennspröt med en mängd olika funktioner som stöd för FM/AM radio och DAB.

Bilantenn

En bilantenn är inte alltid universal så kontrollera att den bilantenn du tänker köpa passar med din bilmodell. För att få bästa möjliga mottagning på din bilantenn rekommenderas generellt att placera din bilantenn så högt upp som möjligt på bilen.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.