Over-Ear

Over-ear hörlurar är en typ av heltäckande hörlur som helt och fullt omsveper lyssnaren med ljuvliga toner och musik. Over-ear hörlurar är ofta bekväma och låter dig njuta av musiken fullt ut.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Apple Audio Technica JVC Sivga Sonos Sony Yamaha
Funktioner
    Brusreducerande Trådlös

Over-Ear

Over-ear hörlurar är en typ av heltäckande hörlur som helt och fullt omsveper lyssnaren med ljuvliga toner och musik. Over-ear hörlurar är ofta bekväma och låter dig njuta av musiken fullt ut. Hörlurarna är vanligt förekommande som studiohörlur, men också extremt populärt för vanligt musiklyssnande. I vårt sortiment av Over-ear hörlurar hittar du en stor variation av utföranden och varumärken från bland annat JBL, Sony, Sennheiser, Urbanista med flera. 


Brusreducerade hörlurar over-ear


För dig som vill att hörlurarna ska ha inbyggd brusreducering. Brusreducering arbetar för att minska omgivande brus och skapar en perfekt och tyst zon med musiken som enda fokus. Aktiv brusreducering stänger ute störande ljud på ett så effektivt sätt att du slipper störas av andra på exempevis bussen, tåget, tunnelbanan eller i ett öppet kontorslandskap.

Trådlösa hörlurar over-ear 


För dig som vill att hörlurarna ska vara helt eller delvis trådlösa. Delvis trådlös hörlurar kan användas både med och utan sladd. Du ansluter trådlösa hörlurar over-ear med Bluetooth och kan därefter spela upp musik från exempelvis Spotify från din telefon eller mobila enhet.

Gaming hörlurar over-ear


Vill du använda dina hörlurar för gaming är det viktigt att dina hörlurar är byggda för spel. Over-ear gaming hörlurar  är optimalt byggda för att få en så bra spelupplevelse som möjligt. 

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.