Subwoofers

Subwoofer - bas för film och musik

Subwoofer skänker hemmabiosystemet ordentligt, djupgående bastryck. Med en subwoofer menas en baslåda. Explosioner och intensiva actionsekvenser återges optimalt med minst en subwoofer i systemet.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Audio Pro Bose Canton Dayton Audio DLS Dynavoice Elipson Heco Klipsch Magnat Monitor Audio Polk Q Acoustics Sonos SpeakerCraft Tangent Tivoli Audio Yamaha
Storlek
    6 8 10 12 14 15 16
Färg
    Ek Ljusgrå Mörkgrå Röd Svart Trä Vit
Dynavoice Magic MW12 subwoofer, svart
Passar min bil
3490 kr
(5)
Dynavoice Magic MW10 subwoofer, svart
Passar min bil
2990 kr
(5)
Yamaha NS-SW300
Passar min bil
4290 kr
Yamaha NS-SW200
Passar min bil
3290 kr
Dynavoice Magic MW12 subwoofer, Svart 2-pack

Paketlösning

Passar min bil
5998 kr
Spara 982 kr
Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, vit
Passar min bil
2490 kr
(5)
Audio Pro SW10, aktiv subwoofer vit

Tokbilligt

Passar min bil
3388 kr
Spara 602 kr
3990 kr
DLS Flatsub 8.2 vägghängningsbar aktiv subwoofer, mattvit

Sommardeals

Passar min bil
4490 kr
Spara 1000 kr
5490 kr
Audio Pro SW10, aktiv subwoofer svart

Tokbilligt

Passar min bil
3388 kr
Spara 602 kr
3990 kr
Klipsch R8-SW Subwoofer
Passar min bil
3895 kr
Visa fler...
1  2  3  4  ..5 Nästa »

Subwoofers

Subwoofer skänker hembiosystemet ordentligt, djupgående bastryck. Med en subwoofer menas en baslåda. Explosioner och intensiva actionsekvenser återges optimalt med minst en subwoofer i systemet. Vi erbjuder subwoofers från populära varumärken som exempelvis Klipsch, Magnat, Dynavoice, DLS, System One med flera till pressade priser och snabba leveranser.

Aktiv subwoofer

Aktiv subwoofer är mest vanligt idag och innebär att det sitter ett slutsteg på baksidan av lådan som är anpassat för att ge kraft till baselementet. På slutsteget finns flera användbara inställningsmöjligheter som volym, fas och delningsfrekvens. Detta är inställningar man främst gör första gången man kopplar in subwoofern. Det är viktigt att denna spelar på bästa sätt tillsammans med högtalarna. Har man större golvhögtalare så ställer man delningsfrekvensen lägre, och har man mindre högtalare så bör man ställa delningsfrekvensen högre. Detta är viktigt för att man ska få en jämn och exakt överlappning. Faller högtalarna av vid 50 Hz, så skall subwoofern ta över där och tillföra energi till djupbas-området under.

Placering av subwoofer

Man brukar säga att en subwoofer vanligtvis spelar bäst i ett hörn, men det är en sanning med modifikation. I praktiken bör man spendera lite tid till att finna rätt placering av sin subwoofer i rummet. Mellan två olika placeringar kan det skilja hela 6 dB. Vid en placering får man alltså 6 dB extra förstärkning tack vare hur ljudvågorna spelar i rummet. Det minskar effektbehovet från slutsteget med hela 75 %. 

Vi har ett stort utbud av subwoofers i vårt sortiment och kan också erbjuda trådlös subwoofer i kombination med exempelvis en soundbar.

När du ska koppla in din subwoofer så behöver du en bra avskärmad subwooferkabel och för att den ska stå stadigt och minimera vibrationer, så kan man även lägga till dämpkuddar eller spikes

Är du osäker på vilken subwoofer du ska köpa eller vill du veta mer? Kontakta oss på support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.