Modellanpassade paket

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Typ av paket
Pris
Varumärke
    ACV Alpine BB BOX Connects2 Dayton Audio DLS Focal GAS Audio Power Helix JVC Light Harmonic Match NIZLED Rockford Fosgate Silent Coat
Finns i lager
    Nej Ja
Passar till
    Alpina Audi BMW Citroën Cupra Dacia Datsun Fiat Ford Harley-Davidson Hyundai Infiniti Kia Lada Lexus MAN MG Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Polestar Pontiac Porsche Raggarbil Renault Saab Scion Seat Skoda Smart Subaru Suzuki Tesla Toyota Universal Volkswagen Volvo
Plug N Play
    Ja Nej
GAS 6.5

Paketlösning

Passar min bil
2042 kr
(4)
GAS 6.5

Paketlösning

Passar min bil
1842 kr
(5)
Installationskit VW 2-DIN (MIB-PQ) & JVC KW-M785DBW

Paketlösning

Passar min bil
7988 kr
Ljudisolering till Skåpbil, Level 1

Paketlösning

Passar min bil
1198 kr
Spara 195 kr
Ljudisolering till Sedan, motorhuv

Paketlösning

Passar min bil
548 kr
Spara 144 kr
Ljudisolering till Skåpbil, motorhuv

Paketlösning

Passar min bil
548 kr
Spara 144 kr
GAS 6.5

Paketlösning

Passar min bil
1692 kr
Installationskit Volkswagen 2-DIN & GAS MAX MV240-BT

Paketlösning

Passar min bil
4796 kr
Ljuduppgradering till Volvo 2004-2017, Level 3

Plug & Play

Passar min bil
14674 kr
Ljuduppgradering till BMW, Level 3

Plug & Play

Passar min bil
18711 kr
Installationspaket Volvo 1996-2000 & GAS GMA252BTR

Paketlösning

Passar min bil
1096 kr
Match Högtalarpaket till BMW, framsystem

Plug & Play

Passar min bil
5180 kr
Visa fler...
1  2  3  4  ..11 Nästa »

Modellanpassade paket

Ibland vill vi att det ska vara enkelt. Att koppla in ett slutsteg, en bas eller en LED-ramp kan vara tillräckligt utmanande som det är. Vårt mål är att göra uppgraderingar lättare än någonsin. Därför hittar du en genomförlig monteringsanvisning till utvalda paket, där vi steg för steg visar hur du exempelvis uppgraderar ljudet i bilen eller monterar en LED-ramp.

På varje kategori har du möjlighet att filtrera efter bland annat pris, vilket ytterligare underlättar vid val av produkt. Bland utvalda kategorier finns fler filter för att göra det ännu lättare att hitta rätt, till exempel bilmärke, ljudpaket i din bil och typ av paketlösning. Vid frågor kan du maila vår support på support@brl.se eller ringa in på 019-206750.

Modellanpassad bilstereo

Vi rekommenderar en lösning med allt nödvändigt kablage och monteringsram istället för en modellanpassad bilstereo. Fördelen med denna typ av lösning är att du får välja en bilstereo som passar just dig och dina behov bäst, med moderna funktioner som bland annat trådlös Apple CarPlay och trådlös Android Auto, DAB-radio och GPS. Fundera på vilka funktioner du vill ha och välj ett paket som passar dig!

En bilstereo kommer i två storlekar: enkel-DIN eller dubbel-DIN. Skillnaden mellan de två är höjden på bilstereon. På en dubbel-DIN har du i många fall en 6-7 tum stor skärm. Skärmen gör det möjligt för tillverkaren att lägga till funktioner som Apple CarPlay eller Android Auto. Ta gärna en titt bland vår kategori Bilstereo för att lära dig mer om vad du kan få för intressanta finesser och funktioner som du kanske saknar i bilen i dagsläget.

 

Uppgradera ljud i bil

Fabriksljudet i bilar är ofta inget att hurra över. Diskanten upplevs ofta som nedtonad eller alldeles för vass och bas i bilen saknar kraft. Ljudet kan därför kännas både platt och skrikigt på en och samma gång, utan någon riktig definition eller ljudbild. Att uppgradera ljudet är att göra dig själv en tjänst! Det finns flera sätt att uppgradera ljudet på.

Modellanpassade högtalare

Nya högtalare i bilen är en bra utgångspunkt. Vill du förbättra ljudet? Börja med nya dörrhögtalare. I vårt sortiment hittar du kompletta högtalarpaket och modellanpassade högtalare från exempelvis DLS och Focal. Modellanpassade högtalare har en bilspecifik infästning och rätt kontakt direkt för att göra monteringen superenkel. Vill du vara snäll mot plånboken har vi modellanpassade högtalarpaket med rätt adapterringar och passande högtalare för att underlätta. Nya högtalare tar ljudet till nästa nivå.

 

Modellanpassade högtalarpaket

Vill du ta ljudet till nästa dimension? Komplettera med ett slutsteg/förstärkare. Ett slutsteg säkerställer att högtalarna får mer kraft och kan utnyttjas till fullo. Detta resulterar i ett stort och fylligt ljud. I vårt sortiment hittar du paket med högtalare som kompletteras med ett slutsteg från exempelvis Match. Med ett slutsteg från Match har du dessutom kraftfulla DSP-inställningar för att anpassa ljudet exakt som du vill ha det och verkligen ta ljudet till en helt ny dimension.

 

Modellanpassad bas

Om ljudet känns platt och kraftlöst i bilen - ja, då är det en baslåda som gäller. I närmaste BRL-butik och här på BRL.se hittar du bas i alla tänkbara former. Vi har bland annat ett brett sortiment med modellanpassade baslådor och baspaket. Dessa lådor går att diskret gömma i bilen, så att de antingen göms helt eller smälter in i bilens inredning utan att ta upp utrymme i bagaget. Med ett modellanpassat baspaket har du allt som behövs för att verkligen få det där extra knuffet i de lägsta oktaverna.

Modellanpassade LED-extraljus

En LED-ramp är ett måste vid kvälls- och nattkörning. Målet med extraljus är tryggare körning. Du ser ofta eventuella faror vid vägkanten i god tid samtidigt som ögonen inte behöver ansträngas lika hårt för att se tydligt. En LED-ramp låter dig se långt fram och även på sidorna, vilket leder till en bekvämare och säkrare nattkörning. För att montera en LED-ramp har det länge krävts lite monteringsvana, men våra monteringsanvisningar gör det enkelt att montera! Bläddra bland våra modellanpassade LED-paket där monteringsanvisning ingår för att hitta ett paket som passar din bil.

  

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.