Tom baslåda

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Storlek (tum)
    6x9 6.5 8 10 10 12 15
Typ
    Bilmodellsanpassad Portad Sluten
Varumärke
    Auto-Connect Autoleads BB BOX Connects2 GAS Audio Power
Visa fler...
1  2  3  4  ..6 Nästa »

Tom baslåda

Tomma baslådor är perfekta för att komponera sin egna kompletta baslåda. De finns i en mängd olika utföranden och väljs efter storlek på baselement. Här finner du både robusta, slimmade och bilspecifika baslådor. Det finns tomma baslådor för både ett, två och tre baselement. 

Det finns generellt två lådtyper i vårt sortiment - portade lådor och slutna lådor. Med portad låda kan du vinna upp till 3 dB ljudtryck, vilket är populärt när målet är att spela högt (SPL). En sluten låda används ofta i syftet att spela “välljud” (SQ). 

Något som är viktigt att tänka på när man väljer en tom baslåda är att ta hänsyn till basen/basarnas parametrar, så att det låter bra. Väljer man inte en låda som matchar dessa parametrar är det sannolikt att även det “bästa” baselementet låter riktigt dåligt. 

För att få bästa möjliga billjud rekommenderar vi att du ljudisolerar bilen ordentligt! Vi har ett brett sortiment med dämpmaterial som passar de flesta ändamål. 

Är du osäker på vilken tom baslåda du ska köpa eller vill du veta mer om tomma baslådor? Kontakta oss på support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!

Vill du bygga en egen baslåda, men är osäker på hur du ska gå tillväga? Ta en titt på vår grymma guide, “Att bygga baslåda - vi lär dig räkna”.

Logga in