Bluetooth-högtalare

Bluetooth högtalare innebär att vi inte längre är begränsade till kablar och sladd för att spela upp vår musik. Med trådlösa Bluetooth-högtalare kan du streama från en smart enhet eller dator och sköta musiken från distans.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Arcsound Audio Pro Dynavoice Harman Kardon JBL Kenwood Klipsch Magnat Monacor Onkyo Tangent Tivoli Audio
Färg
    Blå Grå Gul Krom Ljusgrå Mörkgrå Rosa Röd Svart Träfärgad Valnöt Vit
Variant
    Aktiv högtalare Portabel Trådlös Bluetooth-högtalare
Audio Pro BT5, bluetooth högtalare
7
fr. 1390 kr fr. 1490 kr
Tivoli Audio Model One BT
20
fr. 1990 kr fr. 2490 kr
10-pack JBL Charge 5 i svart

Paketpris

13
17400 kr 19990 kr
2-pack JBL Charge 5 i svart

Paketpris

12
3490 kr 3980 kr
JBL Flip 5, svart
23
990 kr 1290 kr
Tivoli Audio Music System+
6
fr. 7490 kr fr. 7990 kr
Tivoli Audio PAL+ BT

Paketpris

26
1998 kr 2690 kr
4-pack JBL Charge 5 i svart

Paketpris

12
6990 kr 7960 kr
Visa fler...
1  2  3  4  ..5  Nästa »

Bluetooth-högtalare

Bluetooth högtalare innebär att vi inte längre är begränsade till kablar och sladd för att spela upp vår musik. Med trådlösa Bluetooth-högtalare kan du streama från en smart enhet eller dator och sköta musiken från distans. Med en Bluetooth högtalare spelar du alltså enkelt upp musiken från exempelvis Spotify eller annan musiktjänst direkt från din mobiltelefon utan sladdtrassel. Det finns både stora kraftfulla bluetooth högtalare och små bluetooth högtalare som också ofta är bärbara och till och med vattentåliga för att klara utomhusbruk.

Trådlösa högtalare med bluetooth finns i många variationer och färger, men har alla någonting gemensamt. Användarvänlighet och smidighet!

Vi erbjuder ett stort utbud av trådlösa bluetooth högtalare från populära varumärken som exempelvis JBL, Tivoli Audio, Harman Kardon, Klipsch, Dynavoice med flera.

Söker du en vattentät bärbar bluetooth högtalare med bra bas? Ta gärna kontakt med oss så kan vi hjälpa dig med vilken som är bäst bluetooth högtalare för dig.

Hur fungerar en bluetooth högtalare

En Bluetooth-högtalare är alltid aktiv, vilket menas att det sitter en inbyggd förstärkere som driver högtalaren. Detta sparar plats och är en smidig lösning för det moderna hemmet, där man inte vill att högtalarna skall ta alltför stor plats. 

Med en bluetooth högtalare så streamas ljudet trådlöst till Bluetooth-högtalaren. Bluetooth är ett öppet och universalt system för trådlös kommunikation mellan en givare och en mottagare. En stor fördel med högtalare med bluetooth kontra en WiFi-högtalare är att vi inte är beroende av ett wifi-nätverk för att använda högtalaren. Vi kan ta med oss högtalaren var vi än befinner oss, exempelvis till sommarstugan, på stranden eller ut på altanen. En bluetooth-högtalare har ofta en räckvidd på cirka 10 meters öppen räckvidd, där dess signalkvalitet kan försvagas av andra störfält. Bluetooth-högtalare är enkla att använda då du endast behöver parkoppla ihop din telefon med en högtalare för att starta upp en anslutning och sedan börja streama musiken. Bluetooth-högtalare har blivit otroligt populära både i hemmet och att bära med sig.

Vad är då Bluetooth? Uppfinnarna bakom tekniken är främst Ericsson, som tillsammans med Nokia, IBM, Toshiba och Intel bildade Bluetooth SIG (Special Internet Group), i syfte att utveckla en standard enligt IEEE 802.15 WPAN (Wireless Personal Area Network). Det blå i namnet härstammar från den danske kungen Harald Blåtand. Tekniken introducerades år 1994. Redan från starten var Bluetooth tänkt att vara strömsnålt, där en uppkoppling mellan två enheter drar mindre ström jämfört med Wifi, och även LTE (4G).

Bärbar bluetooth högtalare

Med en bärbar bluetooth-högtalare (även kallat portabel) menas att högtalaren har ett uppladdningsbart batteri och som man kan ta med sig på resan, utflykten, stranden eller dylikt. Perfekt om man vill spela favoritspellistan från Spotify eller njuta av en ljudbok. Olika Bluetooth-högtalare kan skilja sig allt från små fickformat till riktigt stora system med karaoke som blir höjdpunkten på sommarfesten. Vissa modeller har även en stereofunktion, där två högtalare kan sammankopplas för en större ljudbild.

Vattentät bluetooth högtalare

En bluetooth högtalare kan också vara IPX-klassad så att den tål regn och fukt. En bluetooth högtalare med IPX7 innebär att de tål regn, stänk och ett kort bad i vattnet. En bluetooth högtalare som klassas med IP67 innebär att högtalaren är helt vattentät. 

Är du osäker i ditt val av Bluetooth-högtalare, så tveka inte att kontakta oss för rådgivning på telefon eller mail.

Logga in