Bluetooth-högtalare

Bluetooth högtalare innebär att vi inte längre är begränsade till kablar och sladd för att spela upp vår musik. Med trådlösa Bluetooth-högtalare kan du streama från en smart enhet eller dator och sköta musiken från distans.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Arcsound Audio Pro Bang & Olufsen Canton Dynavoice Harman Kardon Heco JBL Klipsch Magnat Monacor Morel Tangent Tivoli Audio
Färg
    Blå Grå Grön Gul Krom Rosa Röd Svart Träfärgad Vit
Variant
    Portabel Aktiv Wi-Fi-högtalare Portabel Radio FM/DAB+
Visa fler...
1  2  3  ..4  Nästa »

Bluetooth-högtalare

Bluetooth högtalare innebär att vi inte längre är begränsade till kablar och sladd för att spela upp vår musik. Med trådlösa Bluetooth-högtalare kan du streama från en smart enhet eller dator och sköta musiken från distans. Med en Bluetooth högtalare spelar du alltså enkelt upp musiken från exempelvis Spotify eller annan musiktjänst direkt från din mobiltelefon utan sladdtrassel. Det finns både stora kraftfulla bluetooth högtalare och små bluetooth högtalare som också ofta är bärbara och till och med vattentåliga för att klara utomhusbruk.

Trådlösa högtalare med bluetooth finns i många variationer och färger, men har alla någonting gemensamt. Användarvänlighet och smidighet!

Vi erbjuder ett stort utbud av trådlösa bluetooth högtalare från populära varumärken som exempelvis JBL, Tivoli Audio, Harman Kardon, Klipsch, Bose med flera.

Söker du en vattentät bärbar bluetooth högtalare med bra bas? Ta gärna kontakt med oss så kan vi hjälpa dig med vilken som är bäst bluetooth högtalare för dig.
Logga in