Hörlurar

Hörlurar för alla smaker. In Ear hörlurar, On Ear hörlurar eller Over Ear hörlurar. Kanske behöver du svettresistenta träningshörlurar för det svettiga gympasset eller bara vill njuta i fullkomlig ensamhet med ett par brusreducerande trådlösa hörlurar.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
JBL Live 300TWS

Kampanj

46
fr. 799 kr fr. 1490 kr
B&O Beoplay E8 3.0 trådlösa in-ear-hörlurar

Kampanj

23
fr. 2890 kr fr. 3750 kr
Bang & Olufsen Beoplay H9, Gen 3

Kampanj

23
3990 kr 5190 kr
B&O Beoplay E8 trådlösa in-ear-hörlurar

Kampanj

33
fr. 1990 kr fr. 2990 kr
JBL Tune 225TWS trådlösa in-ear hörlurar

Kampanj

28
fr. 789 kr fr. 1090 kr
JBL Reflect Flow

Kampanj

20
1190 kr 1490 kr
JBL Live 650BTNC

Kampanj

50
fr. 990 kr fr. 1990 kr
B&O Beoplay H3

Kampanj

fr. 1490 kr
Bose QuietComfort 35 II trådlösa hörlurar

Kampanj

25
2990 kr 3990 kr
(3)
Bose SoundSport trådlösa hörlurar

Kampanj

19
1290 kr 1590 kr
Visa fler...
1  2  3  4  ..7  Nästa »

Hörlurar

Hörlurar för alla smaker. In Ear hörlurar, On Ear hörlurar eller Over Ear hörlurar. Kanske behöver du svettresistenta träningshörlurar för det svettiga gympasset eller bara vill njuta i fullkomlig ensamhet med ett par brusreducerande trådlösa hörlurar. Vi har samtliga av dessa hörlurstyper, med kabel och trådlösa, från flertalet av marknadens ledande tillverkare som BOSE, JBL, Sennheiser, Audio Technica, Hifiman, Sony, Klipsch, B&O med många fler.   

Hörlursförstärkare är ett bra tillägg för den som vill ta musikåtergivningen till nästa nivå. Mer Hifi-inriktade hörlurar kan ibland kräva mer ström än vad hörlursjacket på telefonen levererar för att drivas tillfredställande och en hörlursförstärkare gör i det läget en enorm skillnad. Kolla också in alla hörlurstillbehör som bland annat innehåller hörlursstativ, laddningsetui och airpodsfodral.

Trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar ger dig möjligheten att röra dig fritt utan att behöva bry dig om sladdtrassel. Trådlösa hörlurar ansluts med Bluetooth till mobiltelefonen. Vi erbjuder alla typer av trådlösa hörlurar du behöver. Börja använd trådlösa hörlurar vid träning, löpning eller till TV tittande, med mindre sladdtrassel och bra ljud kommer din vardag kännas betydligt bättre.

Brusreducerande hörlurar

Brusreducerande hörlurar stänger ute ljud och låter dig ostört njuta av din favoritmusik, podd eller ljudbok. Aktiv brusreducering innebär att inbyggda mikrofoner analyserar det omgivande ljudet och skapar ett motljud som motverkar det omgivande ljudet. Resultatet blir att omgivningen tystas ner och att du kan lyssna i dina trådlösa brusreducerande hörlurar utan att störas av omgivningen.

Hörlurar för barn

Hörlurar för barn är volymbegränsade för att skydda hörseln. Barnhörlurar har också ofta mjukare och vadderade öronkuddar för att få en bra passform för barn. Hörlurar för barn finns ofta i många olika coola färger och med dekaler att klistra på hörlurarna för att skapa en personlig rolig prägel. 

Välj kategori för att få en överblick över sortimentet, och använd sedan vår smarta filtrering för att hitta exakt det du söker.

Har du frågor eller behöver rådgivning vilka som är de bästa hörlurarna för dig?  Kontakta vår kundtjänst på support@brl.se eller ring oss på 019-206750.   


Logga in