Trådlösa adaptrar

Trådlösa adaptrar med Bluetooth och WiFi

Gör din ljudanläggning trådlös med hjälp av Bluetooth och Wifi. Med hjälp av en Bluetooth-adapter kan du streama musik till din gamla stereo!

Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Advance Acoustic Auto-Connect Dayton Audio Klipsch NEDIS Oehlbach

Trådlösa adaptrar

Trådlösa adaptrar med Bluetooth eller WiFi som låter ljudet strömma fritt i ditt hem, helt utan kabeltrassel. Vi erbjuder både Bluetooth-mottagare, Bluetooth-sändare och streamingadapter.

Bluetooth till gammal stereo

Få Bluetooth till en gammal stereo, förstärkare eller aktiva högtalare med hjälp av en Bluetooth-adapter.  Ett otroligt prisvärt alternativ för att göra en äldre ljudanläggning trådlös och enkelt börja streama musik i din gamla stereo. Det är enkelt att koppla in en Bluetooth-adapter till en äldre stereo, du kopplar din trådlösa adapter med RCA. Har du coaxial eller optisk ingång i din förstärkare eller aktiva högtalare är det en lösning som höjer ljudkvaliteten ytterligare. Läs vilka möjlighet till kopplingar och ingångar respektive produkt erbjuder eller hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi till med att rekommdendera den lösning som passar bäst för dig.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.