Kabelkit

Kabelkit för slutsteg

Kabelkit som hjälper dig vid montering. Kabelkiten på den här sidan är färdiga kabelkit för slutstegsmontering som bland annat kan innehålla signalkabel, strömkabel, jordkabel, remotekabel, säkring samt säkringsblock. Läs mer om vilket kabelkit som passar dig bäst.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Kvalitet
    10% koppar 100% Koppar 30% koppar CCA
Area (mm2)
    10 20 35 50
Visa fler...
1  2  Nästa »

Kabelkit

Kabelkit som hjälper dig vid montering. När man ska koppla in bilförstärkare/slutsteg behöver man en del kablar och kontakter. Produkterna på den här sidan är färdiga kabelkit för slutstegsmontering där det ingår signalkabel, strömkabel, jordkabel, säkring samt säkringsblock. I vissa kabelkit ingår det även strömkondensator.

En installation utförd med tillräckligt grova och högkvalitativa kablar påverkar slutresultatet otroligt mycket. Den största skillnaden mellan de olika paketen som gör att de kostar olika mycket är storleken på strömkabeln och procenten koppar i kabeln. Ju mer koppar desto bättre strömledningsförmåga har kabeln.

Vissa strömkablar har utblandad koppar med aluminium och det framgår i texterna på våra paket. Det finns fler faktorer som påverkar prisskillnaden, exempelvis kontakterna och avskärmningen på lågnivåkabeln.
Logga in