SOT-kablage

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    ACV Audison Autoleads BB BOX Connects2 Match PAC Audio
Finns i lager
    Nej Ja
Bilmärke
    Aston Martin Audi BMW Buick Cadillac Chevrolet Chrysler Citroën Dacia Dodge Fiat Ford GMC Honda Hyundai Jeep Kia Land Rover MG Maxus Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Porsche Renault Rover Saab Seat Skoda Smart SsangYong Subaru Suzuki Tesla Toyota Universal Volkswagen Volvo
Typ av kontakter
    Match DSP-kontakt
Visa fler...
1  2  3  4  ..6 Nästa »

SOT-kablage

Vad är ett SOT-kablage och hur fungerar de?
SOT-kablage (Sound On Top) - ofta kallat T-kablage eller Y-kablage - är ett perfekt tillbehör för att t.ex. koppla in en DSP eller hög-lågnivåomvandlare utan modifiering av bilens kablage. I princip är det en förlängning av bilens originalkontakt, där man har högtalarkablar och strömkablar. Dessa grenas isär till 2st ISO-kontakter, så att ena ISO-kontakten blir högnivåsignal och strömförsörjning till t.ex. en ljudprocessor, och andra ISO-kontakten är högtalarkablar ut till bilen och ström tillbaka till originalsystemet.

På detta vis har man en smidig lösning för att (exempelvis) koppla in en ljudprocessor och driva högtalarna på slutsteg utan att behöva dra nya högtalarkablar till dörrhögtalarna, helt utan modifiering av kablaget i bilen och helt och hållet återställningsbart.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.