Trådlös laddning

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Passar till
    Audi BMW Cadillac Citroën Fiat Ford Honda Hyundai Land Rover Mazda Mercedes Peugeot Renault Seat Skoda Suzuki Universal Volkswagen
Tillverkare
    Champion Connects2 iSimple
Visa fler...
1  2  3 Nästa »

Trådlös laddning

Här hittar du modellanpassade och universella lösningar för trådlös laddning i bilen, även kallat Qi-laddning. En Qi-laddare till din smartphone gör att du slipper alla problem med laddning via kabel; trassel, tappa bort kabeln, glömma kabeln hemma och glapp i kabeln. Det fungerar så enkelt som att du bara behöver lägga ned din smartphone på laddningsplattan och låta den laddas upp.

Trådlös laddare

En trådlös laddare som använder Qi-laddning använder sig av magnetfält/induktion för laddningen och har fått sitt namn efter det kinesiska begreppet "qi", mer känt som "ch'i"; ett begrepp som i kinesisk folktro betyder energi/livsenergi. Detta begrepp förknippas ofta med kampsport och meditation. 

För att använda Qi-laddning måste din smartphone ha stöd för detta.Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.