Raggarplanka

Raggarplanka - Riktigt bra raggarlåda

Raggarplanka är för dig som gillar att spela högt. Vi har ett stort utbud av färdigmonterade raggarplankor såväl som lösa element och tomma raggarlådor för att själv montera ihop en raggarplanka. Här finns också raggarplanka med slutsteg och kompletta raggarpaket med både planka, steg och baslåda.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Tillverkare
    Auto-Connect Bass Habit B² audio DS18 EDGE GAS Audio Power
Pris
Storlek
    6.5 8 10
Typ
    Tomlåda
DS18 PRO-X10.4M och GTX1XL, högljudd 4x10 raggarplanka

Paketlösning

Passar min bil
6490 kr
Spara 448 kr
GAS MAD PM1-64 & PT1-254 i PRO SPL-låda

Paketlösning

Passar min bil
1998 kr
Spara 327 kr
DS18 PRO-X6.4RGBCAP & TW1L i 6.5 tums RGB-raggarplanka

Paketlösning

Passar min bil

Raggarplanka

Raggarplanka är en högtalarlåda som kommer i många olika former och storlekar - allra vanligast är kanske lådorna med plats för fyra högtalare och två diskanter som placeras på hatthyllan! Vi har både färdigmonterade raggarplankor och allt du behöver för att själv bygga raggarplanka eller raggarlåda.

Du är inte begränsad när det kommer till placeringen av SPL-lådan, där en raggarplanka även trivs väl i bagageutrymmet! Den fiffigt konstruerade raggarplankan låter midbasar/mellanregister och koaxialhögtalare få utrymme att sträcka på sig ordentligt, och därmed prestera så bra som möjligt. Detta innebär att du ganska lätt, tillsammans med ett passande slutsteg, når en dB-nivå många bara kan drömma om! 

Numera kan du även hitta färdigmonterade raggarplankor från bland annat GAS, Bass Habit och Edge som bara är att koppla in och börja spela.

Vi på BRL har ett stort utbud av raggarplankor i olika storlekar och prisklasser. Här hittar du raggarplanka 8 tum, raggarplanka 6.5 tum och raggarplanka 6x9 tum till riktigt bra priser. Ta gärna kontakt med oss för att få hjälp med vilken raggarplanka som passar dig och din bil bäst. Du kan även hitta ett par grymma raggarpaket, som raggarplankor med slutsteg eller bas och slutsteg samt raggarplanka med slutsteg, som gör det enkelt att få till ett ljudsystem i bilen utan att spargrisen behöver krossas. 

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.