In-Ear

In Ear hörlurar är marknadens mest förekommande och populära hörlurstyp. In-Ear hörlurar är smidiga att plocka med sig, sitter tätt och bra inuti öronen och kommer i en uppsjö av olika utföranden.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    JVC Muvit Yamaha
Funktioner
    Trådlös
Typ
    True Wireless
Visa fler...

In-Ear

In Ear hörlurar är marknadens mest förekommande och populära hörlurstyp. In-Ear hörlurar är smidiga att plocka med sig, sitter tätt och bra inuti öronen och kommer i en uppsjö av olika utföranden. Trådlösa, trådade, brusreducerande och i sportigt utförande för den som gärna förgyller löprundan med ljuvlig musik. 

Vi erbjuder in ear hörlurar till pressade priser och snabba leveranser från alla populära varumärken som exempelvis in ear hörlurar från Bose, B&O, JBL, Klipsch, Sennheiser, Urbanista och Sony.

Trådlösa hörlurar in ear

Vi erbjuder trådlösa In Ear hörlurar. Med hjälp av Bluetooth ansluter du enkelt dina trådlösa in ear hörlurar till din telefon eller mobila enhet. Du kan sedan enkelt via bluetooth spela upp musik från exempelvis Spotify från din telefon till dina trådlösa in-ear hörlurar.

Brusreducerande hörlurar in ear

Brusreducerande hörlurar in-ear innebär att dina in-ear hörlurar har inbyggd brusreducering. Brusreducering arbetar för att minska omgivande brus och skapar en perfekt och tyst zon med musiken som enda fokus

In-ear hörlurar för träning och sport

In-ear hörlurar passar perfekt för den aktiva lyssnaren. In-ear hörlurar för träning funkar lika bra på gymmet som för löpning. Ta med favoritmusiken ut i löpspåret. Testa själv!

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.