100V-system

Önskar du ett ljudsystem som når varenda hörn av ditt företag, restaurang, eller butik? 100V-system är svaret du söker!
Tveka inte att kontakta en av våra butiker för att diskutera lösningar för just din lokal.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Dayton Audio Monacor Visaton
Finns i lager
    Nej Ja

100V-system

Önskar du ett ljudsystem som når varenda hörn av ditt företag, restaurang, eller butik? 100V-system är svaret du söker! Vi tar hänsyn till rummens akustiska egenskaper, kundströmmar och användningsområden för att säkerställa en optimal ljudmiljö. Från första till sista hyllan, från receptionsdisken till konferensrummet, kommer systemet att leverera kristallklart ljud utan döda zoner. Tveka inte att kontakta en av våra butiker för att diskutera lösningar för just din lokal. 

Kontakta oss!

Vad är ett 100V-system?

Ett 100V-system är en typ av ljudinstallation som används för att distribuera ljudsignalen från en förstärkare till flera högtalare över långa avstånd. Det används vanligtvis i kommersiella och offentliga miljöer såsom butiker, restauranger, kontor och offentliga byggnader.

Funktionen hos ett 100V-system

I ett 100V-system transformeras ljudsignalen från förstärkaren till en högspännings- och lågströmssignal genom användning av transformatorer. Detta gör det möjligt att transportera ljudet över längre kabellängder med minimal förlust av ljudkvalitet.

Fördelar med ett 100V-system

Lång räckvidd:
Eftersom signalen är högspänd och lågströmsbaserad kan den överföras över betydligt längre avstånd än med vanliga högtalarsystem.

Flexibilitet:
Med transformatorer vid varje högtalare kan man justera volymen på varje högtalare individuellt för att anpassa ljudnivån till rummets behov.

Enkel installation:
Installationen är relativt enkel och kräver oftast inte komplicerad kabeldragning eller specialutrustning.

Användningsområden för 100V-system

100V-system används främst i kommersiella och offentliga miljöer där behovet av att distribuera ljud över stora områden är högt. Det kan inkludera butiker, köpcentrum, restauranger, skolor, kontor, hotell och offentliga transportområden.

Hur tjock högtalarkabel behövs för en viss längd kabel?

Det hänger på hur pass mycket effekt du planerar att använda!
Använd kalkylatorn nedan för att räkna ut hur långt din kabel räcker för en viss effekt i ett 100V-system (kabel i 100% koppar):

Effekt: W
Tjocklek på högtalarkabel: mm²
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.