Bilspecifika högtalare

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Alpine DLS Focal Helix Light Harmonic Match Pioneer Rockford Fosgate
Finns i lager
    Nej Ja
Storlek (tum)
    Diskant 3 3.5 4 5.25 6x9 6.5 8
Passar till
    Alpina Audi BMW BYD Citroën Cupra Dacia Datsun Fiat Ford Harley-Davidson Infiniti Isuzu Iveco Jaguar Lada Land Rover Lexus Lincoln MAN Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Polestar Pontiac Renault Rolls-Royce Scion Seat Skoda Smart Subaru Suzuki Tesla Toyota Vinfast Volkswagen Volvo
Typ
    Baksystem Baselement Baslåda Centerhögtalare Diskant Framsystem Högtalarpaket Kitsystem Koaxialhögtalare Mellanregister Midbas Surroundhögtalare
DLS Framsystem till Volvo 2014> med Performance eller High Performance

Plug & Play

Passar min bil
4498 kr
Spara 1296 kr
(5)
Match Högtalarpaket till BMW, framsystem

Plug & Play

Passar min bil
5180 kr
DLS Högtalarpaket till BMW, framsystem

Plug & Play

Passar min bil
6994 kr
DLS Framsystem till Renault/Nissan/Dacia m.fl.

Paketlösning

Passar min bil
3986 kr
Visa fler...
1  2  3  4  ..5 Nästa »

Bilspecifika högtalare

Trasig högtalare i bil

Märker du att ljudet i bilen inte låter som det brukade? Fungerar en eller flera högtalare inte som de ska? Detta är vanligare än man tror.

Högtalare i bilar är förbrukningsvaror som påverkas av det krävande klimatet - både låga och höga temperaturer, snabba temperaturförändringar - vilket leder till att bilens originalhögtalare sakta försämras över tid. Det sker så gradvis att du knappt märker det, men över fem år kan mycket förändras.

Uppgradera ljud i bil

Eller längtar du efter en ljuduppgradering? Något som förhöjer ljudupplevelsen, men som inte är så komplicerat att sätta in i bilen? Då är du på rätt plats!

Här har vi samlat bilspecifika högtalare och anpassade lösningar som är noggrant utformade för just ditt specifika bilmärke och modell.

Modellanpassade högtalare

Bilspecifika högtalare integreras smidigt i ditt fordon. Riv ner dörrsidorna, ta ut den gamla högtalaren, sätt in en ny. Mer än så är det inte! Helt utan behov av särskilda modifieringar eller särskilda högtalaradaptrar.

Högtalarna är helt och hållet designade för att förbättra ljudupplevelsen utan att det syns. Verktyg du kan behöva är: en borr (för att få ut bilens gamla högtalare), skruvmejsel samt demonteringsverktyg. Till vissa högtalare följer detta verktyg med.

Bättre ljud i bil

Bilens originalhögtalare är ofta inget att hurra över. Det kan låta ganska hyfsat, särskilt om det är ett större ljudsystem i bilen. Ett par nya, bättre högtalare kommer göra stor skillnad.

Utöver den perfekta passformen levererar modellanpassade högtalare en oöverträffad ljudprestanda. De är designade för att komplettera akustiken i fordonet och erbjuder ett ljud med ökad dynamik, förbättrad klarhet och en djup bas.

Trasig högtalare Volvo V90 & S90

Skorrar det från högtalarna i din V90? Eller har en eller flera högtalare i din Volvo V90 gått sönder? Du är tyvärr inte ensam. Högtalarna som Volvo monterat i fabriken lämnar en del att önska, både när det kommer till kvalitet och ljud.

Vi kan rekommendera att kolla in DLS Cruise CRPP-VO2-serie. Det är en serie högtalare som fungerar till nyare Volvo-modeller, som just Volvo V90/S90, Volvo V60/S60, Volvo XC40/XC60/XC90.

Vilket ljudpaket har min Volvo?

Totalt finns det totalt 6 stycken högtalare; tre olika storlekar i två olika varianter. Vilken du ska välja beror på ljudpaketet som sitter i bilen. Det brukar stå på olika platser i bilen. Om du har ett Performance eller High Performance-ljudpaket ska du köpa högtalarna som slutar på 8 (CRRP-VO2.68, CRPP-VO2.48, CRPP-VO2.18).

Har du Premium Sound? Då har du Harman/Kardon eller Bowers & Wilkins-logotyper på högtalargallren, då är det CRPP-VO2.64, CRPP-VO2.44, CRPP-VO2.14 som du ska köpa.

Vill du inte byta alla högtalare, då är det midbasarna (CRPP-VO2.64 eller CRPP-VO2.68) du ska byta i bilen.
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.