Marint ljud

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Alpine Auto-Connect BOSS BVE DLS DS18 GAS Audio Power Hertz Kenwood Meguiar's Pioneer Rockford Fosgate Sony Tershine Visaton
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..6 Nästa »

Marint ljud

Vattentåligt ljud för båt!
Ta med välljudet ut på sjön och utrusta din båt med ett vattentåligt ljudsystem som får vågorna att slå i takt. Allt från IP-klassade huvudenheter, marinhögtalare, marinbasar och marina slutsteg med välskyddade kretsar finns att tillgå i vårt stora sortiment av marina produkter. Titta in våra marinpaket om du söker en helhetsuppgradering av det befintliga ljudsystemet. Produkterna vi erbjuder kommer från erkända varumärken som GAS, Rockford Fosgate, Hertz, Meguiars, BOSS, JVC, Sony med flera.

Din båts yttre förtjänar givetvis också bara det bästa och därför erbjuder vi marinvård från Meguiars. för alla tänkbara appliceringsområden, så som schampo, polish, oxidation remover och wax.

I nedan kategorier återfinns våra olika typer av marina produkter, uppdelade för att du på enklast tänkbara vis ska kunna filtrera fram det du önskar. Om du har krav eller förfrågningar utöver de produkter vi annonserar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på support@brl.se eller genom att ringa oss på 019-206750.   
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.