Bluetooth i bilen

Bluetooth i bilen

Spela musik från din mobil och ta emot handsfree-samtal via Bluetooth i bilen är både enkelt och stilrent. Skippa kablar men få bra ljudkvalitet och en hög användarvänlighet med något av de Bluetooth/handsfree-tillbehör och bluetooth-adaptrar vi erbjuder! 
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Auto-Connect Champion Connects2 Dension Helix iSimple mObridge NEDIS Oehlbach re-STREAM
Finns i lager
    Nej Ja

Bluetooth i bilen

Att streama musik från din smartphone och ta emot handsfree-samtal via Bluetooth i bilen är både enkelt och stilrent. Skippa kablar men få bra ljudkvalitet och en hög användarvänlighet med något av de Bluetooth/handsfree-tillbehör och bluetooth adaptrar vi erbjuder! 

För att följa regelverket om mobilfri körning och på köpet få riktigt grym funktionalitet i bilen, rekommenderar vi att följa dessa enkla steg!


Mobilhållare för telefon

 
Vi har olika lösningar för att fästa din telefon på panelen, i rutan, eller på luftventil. Få enkel översikt över telefonen utan att tumma på säkerheten vid körning. Detta är ett måste i den moderna bilen och valmöjligheterna är därför stora. Här kan du välja en mobilhållare som passar dina behov!

Trådlös anslutning - Musik och handsfree 

Många bilar saknas Bluetooth och därmed även funktion Handsfree. När man söker ett smidigt sätt att spela upp sin musik, både lagrad på enheten och via tjänster som Spotify och Tidal, så finns det ingenting som är lika smidigt och sömlöst som trådlöst via Bluetooth. Vi erbjuder universella interface och Bluetooth-adaptrar för streaming, handsfree eller både och! Numera är det enkelt att koppla mobilen till bilen!

Bluetooth adapter bil

En bluetooth adapter till bil möjliggör uppspelning av musik trådlöst från mobiltelefon till bilstereons AUX/RCA-ingång. En smidig lösning i fordon där du hittar en AUX-/RCA-ingång, men Bluetooth inte är tillgängligt. Finns i kompakta storlekar som tillåter en smidig och diskret montering av bluetooth adaptern.

Modellspecifika lösningar


Utöver dessa universala lösningar finns bil och modellspecifika lösningar för trådlös anslutning. För att läsa mer om det och hitta rätt produkt till din bil,
klickar du här och välj din bilmodell!
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.