Kablar

Det är viktigare att köpa en bra kabel än en dyr kabel, då en bra kabel tar dig direkt in på rätt spår.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    ACV Advance Acoustic Atlas Cables Audison Auto-Connect Autoleads Connection Dayton Audio Dynavox GAS Audio Power iSimple Isotek Monacor NEDIS NIZLED Norstone Oehlbach Pangea Audio Pioneer Planet Waves Proson QED Supra Cables Vincent Visaton
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..17 Nästa »

Kablar

Bra kablar är skillnaden!
Det är viktigare att köpa en bra kabel än en dyr kabel, då en bra kabel tar dig direkt in på rätt spår. I samtliga av våra butiker erbjuder vi möjlighet att kunna uppleva skillnaden mellan en billig instegskabel och en mer påkostad kvalitetskabel från exempelvis Atlas, Supra eller QED.

Men vad gör egentligen en verkligt bra kabel för skillnad?
En kabel kan aldrig förbättra signalen utan endast försämra den i högre eller lägre omfattning. En bra kabel måste man därför arbeta för att bekämpa alla former av förvrängningar och distorsion. För ju mer av signalen som bevaras i överföringen, desto bättre låter det i slutändan.

Välj kabel-kategori nedan för att få en tydligare överblick över sortimentet, och använd sedan vår smarta filtrering för att hitta exakt det du söker. Om du har krav eller förfrågningar utöver de produkter vi annonserar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på support@brl.se eller genom att ringa oss på 019-206750.   

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.