Montering i lastbil & entreprenad

Filtrera Dölj filter
Filtrera

Montering i lastbil & entreprenad

Tiden som spenderas i lastbilar och entreprenadmaskiner runt om i Sverige, både privat och professionellt, är enorm. På BRL har vi allt som krävs för att göra den tiden mer njutfull och välljudande med speciallösningar på allt från måttanpassade baslådor/ljudsystem till modellspecifika förvaringsutrymmen och skåp.

Inga idéer är att förkasta, utan vi specialbygger gärna efter egna önskemål och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dig och din lastbil. Reportage av Scania där Lars från BRL Borlänge berättar mer om montering! "Det finns lite plats och den platsen som finns vill de oftast använda sig av. Så det gäller att få bort det så mycket som möjligt och att det ska låta bra" - Lars Holmström, BRL Borlänge

I reportaget ovan berättar Lars Holmström, huvudmontör på BRL Borlänge, om den stora utmaningen med att bygga i lastbil. Kraven på smidiga lösningar, så platsbesparande som bara möjligt, är av högsta vikt. Det är där mångårig erfarenhet av installation och specialbyggnation i de allra flesta olika typer av lastbilar är direkt avgörande. 


 
Platsbesparande Installation av 10" bas i Volvo FH och förvaringsskåp med gasdämpade luckor och flockad insida i Scania !    


Vänster bild ovan illustrerar tydligt hur basinstallation kan se ut i lastbil. Ett bra bastillskott med minimal plats förbrukad gör den längsta av resor fullt överkomlig. I den högra bilden ser vi ett förvaringsskåp i Scania med gasdämpade till luckorna, snyggt flockad insida och micro-paket som kan kopplas in på Scania orginalknapp. I detta fall är skåpet utrustat med automatisk belysning inuti facken och en distinkt, röd belysning kastas nedåt på bakväggen. 


  
Ovan är exempel på specialbyggda skåp, där man nu uttnyttjar utrymmen för förvaring på bästa sätt i Scania. 


För mer information om montering i lastbil och entreprenadmaskin, boka en montering eller bara bolla idéer med våra kunniga montörer och specialister är du välkommen att kontakta oss direkt. Kontakta Lars för offert, bokning, order av ljudpaket & inredning, frågor och funderingar samt teknisk support på lars@brl.se


Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.