Billjud / Lastbil / Husbil / Montering i lastbil
Start / Billjud / Lastbil / Husbil / Montering i lastbil

Montering i lastbilUtan våra kära lastbilar och dess åkare stannar Sverige, detta vet vi mycket väl. Tiden som spenderas i lastbilar runt om i Sverige, både privat och professionellt, är enorm. Vi har vad som krävs för att fylla den tiden med välbehag och välljud utan dess like!

På BRL har vi stor erfarenhet av montering och installation i lastbil / 24V-system och erbjuder i flera av våra butiker specialanpassade installationer. Utöver att självklart fixa ljuduppgraderingar i stora och små utföranden fixar vi även schyssta förvaringsutrymmen efter önskemål och egna idéer.
Lars H, montör på BRL i Borlänge har här fixat förvaringsutrymmen och fällt in en mikrovågsugn. Smidigt, snyggt och riktigt välgjort!

Allt från mikrovågsugnar, TV-apparater, belysning, bra ljud och bild samt många fler anpassade lösningar finns att titta på och självklart kan vi skräddarsy helt unika lösningar efter önskemål.Bas, slutsteg och en fräsch huvudenhet är givetvis ett måste även i lastbilen. Även här är det Lars H från BRL i Borlänge som utfört monteringen!

Tack vare många års erfarenhet av uppdrag där inte bara ljud, utan även boutrymmet ska fixas till, erbjuder vi färdiga lösningar till nya Scania, Volvo och Mercedes Actros. Till alla befintliga Scania-hytter finns även specialbaslådor som är utformade för att låta bra och även ha så litet platsupptagande som bara möjligt. 

  
Ovan är exempel på specialbyggda skåp, där man nu uttnyttjar utrymmen för förvaring på bästa sätt i Scania. 


BRL Örebro utförde under 2015 ett väldigt unikt uppdrag som gick ut på att minst sagt trimma till bodelen i en lastbil åt det välkända tv-programmet "Bygglov". I lastbilen installerades en komplett hembiouppsättning med projektor och motordriven duk för filmvisning.

För att få mer information om montering i lastbil, boka en montering eller bara bolla idéer med våra kunniga montörer är du välkommen att kontakta våra butiker direkt. För mer avancerade önskemål och planer är du välkommen att kontakta vår lastbilsspecialist Lars i Borlänge på lars@brl.se.