Marinhögtalare

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Alpine DLS DS18 GAS Audio Power Rockford Fosgate Visaton
Storlek
    3.3 4 6x9 6.5 6.5 8 10
Visa fler...

Marinhögtalare

Marinhögtalare behöver vara väder- och smutståliga eftersom man ska installera ett ljudsystem i utsatta förhållanden. En marin högtalare finns precis som vanliga högtalare i ett flertal storlekar och utföranden men är anpassade för att användas till båten eller andra vattenburna fordon. En marinhögtalare kallas också ofta för båthögtalare.

Marinhögtalare bluetooth

Med en marinhögtalare med bluetooth kan du enkelt spela din musik från din telefon eller andra enheter med stöd för bluetooth. Bland våra marinpaket hittar du allt du behöver för att få ett bra ljud på båten med stöd för bluetooth.

Oavsett storlek på dina marinhögtalare är det alltid en bra idé att komplettera med en marinbas, för att ljudet ska bli mer fylligt.

Vi rekommenderar också att du driver dina marinhögtalare med en passande marinförstärkare för att få ut så mycket som möjligt av dem. 

Är du osäker på vilka marinhögtalare du ska köpa eller vill du veta mer om marinhögtalare? Ta kontakt med vår hjälpsamma kundtjänst på support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.