Bilsäkerhet

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    DEFA
Finns i lager
    Ja

Bilsäkerhet

Billarm

I denna produktkategori hittar du billarm och tillbehör som är relaterade till bilsäkerhet. Att få bilen saboterad eller stulen är sällan roligt. Det kan resultera i obehag, förlorad inkomst eller inställd semester. Med ett bra billarm minskar risken för att bli utsatt för inbrott i bilen.

Nedan är några exempel på vad som kan hittas i denna produktkategori:


Centralenhet - Hjärnan i larmsystemet och länken mellan larmkomponenter och bilens elektronik

Statuspanel - Indikerar att bilen är larmad

Sirén - Ger ifrån sig en hög ljudsignal om larmet löser ut

Rörelsesensor - Utlöser larm om någon/något rör sig i fordonet

Nivåsensor - Utlöser larm om bilens vinkel ändras. Exempelvis vid stöld av fälgar eller vid bogsering


Att installera larmutrustning i bilen är ett fantastiskt sätt att kunna känna sig trygg, men det är också viktigt att installationen är korrekt genomförd. Det kan behövas speciella verktyg och programvaror, vilket innebär att du behöver kontakta en certifierad verkstad eller larminstallatör. Du kan boka montering för installation av billarm i en av våra butiker, det kan du göra här.

Tänk på att en tjuv sällan väljer en bil med ett gediget larmsystem!


Spårning & Positionering

Produkterna i denna kategori är till för att ge dig stenkoll på ditt fordon och dess minsta rörelse!
Med spårning och positionering av ditt fordon kan du när som helst se var din bil befinner sig. Du kan exempelvis ta del av information och varningar om när ditt fordon startas, flyttas och ange maxhastighet för ditt fordon och få notiser när en hastighet överskrids.


Att installera spårning- och positioneringsutrustning i bilen är ett fantastiskt sätt att kunna känna sig trygg, men det är också viktigt att installationen är korrekt genomförd. Det kan behövas speciella verktyg och programvaror, vilket innebär att du behöver kontakta en certifierad verkstad eller larminstallatör. Du kan boka montering för installation av spårnings- positioneringsutrustning i en av våra butiker, det kan du göra här.

Logga in