Soundbars

En soundbar och trådlös subwoofer till din TV tar liten plats och tar ljudet i vardagsrummet och din filmupplevelse till en helt ny nivå. Vill du ha ännu bättre filmupplevelser rekommenderar vi vårt utbud av äkta hemmabio.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Bose Klipsch Monitor Audio Onkyo Sonos Yamaha
Färg
    Svart Svart Trä Vit
Visa fler...

Soundbars

En soundbar har blivit en vanligt förekommande inredningsdetalj vid din TV. Men det är givetvis mer än bara en inredningsdetalj, det är ett smidigt sätt att lyfta ljudet i vardagsrummet till en helt ny nivå. Dagens moderna LED-, OLED- och QLED-skärmar är otroligt tunna och det finns begränsat utrymme för mer kraft till högtalarelementen och platsbristen begränsar vad tillverkarna kan göra med högtalarelementen. En tv soundbar är ett perfekt sätt att förbättra det trista tv-ljudet och återskapa känslan av ett betydligt större ljudsystem, samtidigt som den kan frigöra plats runt mediebänken och även placerar ljudet direkt under din TV.

Soundbar med trådlös subwoofer

En soundbar kan komma i många olika varianter och modeller, men ganska ofta följer det med en trådlös subwoofer. En soundbar med trådlös subwoofer kan vara ett stort plus mot de kanske lite mer traditionella ljudsystemen, där en subwooferkabel ofta är ett faktum, och du även begränsas när det kommer till placeringen av baslådan i rummet.

Dolby Atmos soundbar

Med hjälp av patenterade tekniker som Dolby Atmos och riktade element sprids ljudet och ger en bred ljudbild, samtidigt som den ger ljudet en naturtrogen surroundkänsla som gör vardagsrummet och din nya TV ljudet den förtjänar. Över åren har tillverkarna hittat intressanta lösningar som återskapar ljudsystem för både 2.0, 2.1, 5.1 och 9.1.

Hur kopplar du in en soundbar till din TV?

Det kan variera från modell till modell, men den vanligaste och kanske allra smidigaste lösningen är att använda sig av en HDMI-kabel. På dagens TV-apparater och soundbars finns ofta en funktion som kallas ARC, "Audio Return Channel", som gör inkopplingen enkel. Då går allt ljud som kommer in till din TV direkt ut till din soundbar - även om det är i sin tur är från exempelvis en PC, Apple TV eller en gamingkonsol som kopplats in till din TV via HDMI. ARC är en smart funktion, men det slutar inte där. Något som kallas HDMI CEC låter dig även styra ljudet i din soundbar med andra fjärrkontroller än den som följde med och även stänga ner eller starta sig samtidigt som din TV gör det.

Soundbar Bluetooth

Många soundbars har idag en inbyggd Bluetooth-mottagning, så att du på ett snabbt och enkelt sätt kan spela musik från din mobil, surfplatta eller dator, fritt från kablar. Så med mobilen i handen kan du enkelt lägga dig på tv-soffan och mellan dina favoritserier spela upp dina favoritlåtar från Spotify.

BRL erbjuder soundbars från varumärken med hög kvalitet. Hos oss kan du köpa soundbars från bland annat Klipsch, Bose, Harman Kardon, Yamaha, Canton, JBL och Monitor Audio till pressade priser och snabba leveranser.
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.