Högtalare

Högtalare till film och musik

Grunden till ett bra ljudsystem, oavsett om det är för musikuppspelning eller hemmabio, ligger i valet av bra högtalare. Välj kategori för att få en tydligare överblick över sortimentet av högtalare och använd sedan vår smarta filtrering för att hitta en högtalare du gillar.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Arcsound Audible Physics Audio Pro Audison Bose Canton Dayton Audio Definitive Technology DIESEL DLS Dynavoice Dynavox Elipson Everything but the box Faital Pro Focal Focal Home GAS Audio Power Harman Kardon Heco Hertz JBL KEF Kenwood Klipsch Lithe Audio Magnat Monacor Monitor Audio Morel Onkyo Polk Q Acoustics Rockford Fosgate SB Audience Soundcast SpeakerCraft System One Tangent TCL Tivoli Audio Velodyne Visaton Yamaha
Finns i lager
    Nej Ja
Dynavoice Challenger M-65 EX v4 golvhögtalare, Ek par

Lönedeals

Passar min bil
42
3490 kr 5990 kr
(4)
Dynavoice Challenger Sub 10 EX aktiv subwoofer, Vit

Lönedeals

Passar min bil
38
2490 kr 3990 kr
(5)
Dynavoice Challenger CSB-V12 aktiv subwoofer, svart

Lönedeals

Passar min bil
50
3990 kr 7990 kr
(5)
System One IC620, par

Lönedeals

Passar min bil
30
698 kr 998 kr
Klipsch R-121SW aktiv 12
Passar min bil
8
5990 kr 6490 kr
Yamaha SR-C20 vit, kompakt soundbar med Bluetooth
Passar min bil
15
2290 kr 2690 kr
Dynavoice Thunder T-12 Sub, pianovit

Lönedeals

Passar min bil
43
3990 kr 6990 kr
(5)
Dayton Audio ME825W, parpris

Lagerrensning

Passar min bil
40
1798 kr 2998 kr
Visaton FR16WP 6.5-tum Marinhögtalare
Passar min bil
25
298 kr 398 kr
Dynavoice Challenger Sub 10 EX aktiv subwoofer, svart 2-pack

Lönedeals

Passar min bil
38
4980 kr 7980 kr
JBL Bar 5.1 Surround. soundbar med trådlös subwoofer, demovara

Ny!

Lagerrensning

Passar min bil
39
4298 kr 6990 kr
Klipsch R-51PM aktiv högtalare med Bluetooth, svart par

Lönedeals

Passar min bil
21
5490 kr 6990 kr
(5)
System One H16B golvhögtalare, svarta

Lönedeals

Passar min bil
28
1790 kr 2498 kr
Audio Pro SW-5 aktiv subwoofer, svart
Passar min bil
29
2495 kr 3490 kr
Harman Kardon Citation Tower Grå, demovara

Ny!

Lagerrensning

Passar min bil
32
18990 kr 27990 kr
Visa fler...
1  2  3  4  ..41 Nästa »

Högtalare

Högtalare

Högtalare för musik och film!
Högtalare är en förutsättning för ljud. Grunden till ett bra ljudsystem, oavsett om det är för musikuppspelning eller hemmabio, ligger i valet av bra högtalare. Golvhögtalare med tyngd, stativhögtalare och surroundhögtalare för detaljer och spridning, samt centerhögtalare för korrekt återgivelse av merparten av röster och dialog i både musik och film. Vi har alla typer av högtalare, i olika utföranden, oavsett ändamålet.

Kanske söker du utomhushögtalare med hög tålighet för altanen, eller aktiva högtalare som inte kräver någon extern strömförsörjning? Vägghängda högtalare och inbyggnadshögtalare för ett dolt ljudsystem? Eller avskyr du bara sladdtrassel och föredrar trådlösa bluetooth högtalare där du enkelt kan streama poddar och musik från Spotify och andra musiktjänster direkt från din telefon? Kanske vill du ha en röststyrd personlig assistent hemma med hjälp av smarta högtalare och Google Home?  Allt detta och färdigkomponerade högtalarpaket och högtalarsystem olika utföranden, finns att hitta hos BRL. Och du, missa inte festen med våra roliga och grymma partyhögtalare.

Vad är en högtalare?

En högtalare är en enhet som omvandlar elektriska ljudsignaler till ljudvågor som kan höras av människoörat. Det finns många olika typer av högtalare, var och en med sina egna funktioner och möjligheter.

Vad ska man ha för högtalare?


Golvstående högtalare, även kända som tornhögtalare eller golvhögtalare är stora högtalare som står på golvet och är designade för att producera rikt, kraftfullt ljud. De är vanligtvis dyrare än andra typer av högtalare, men de erbjuder en högre nivå av prestanda och är idealiska för stora rum eller hemmabio.

Stativhögtalare, som namnet antyder, är mindre högtalare som kan placeras på en bokhylla eller annan yta. De används ofta i stereosystem och är ett populärt val för dem som söker högkvalitativt ljud i ett mindre format.

Inbyggda högtalare och takhögtalare är designade för att installeras direkt i väggar eller tak i ett rum. Dessa högtalare används ofta i hemmabio och kan ge en mer immersiv lyssning.

Utomhushögtalare är designade för att tåla väder och vind och kan användas för att skapa en utomhusunderhållningsplats. De är vanligtvis väderbeständiga och kan användas för att spela musik eller ge ljud för utomhusaktiviteter.

Bärbara högtalare är designade för att vara bärbara och kan tas med dig var du än går. De är ofta batteridrivna och kan kopplas till din telefon eller annan enhet via Bluetooth.

Subwoofers är högtalare som är specifikt designade för att producera lågfrekventa ljud, såsom bas, exempelvis explosioner i en film. De kan läggas till ett stereosystem eller hemmabio för att förbättra ljudkvaliteten överlag.

Förutom dessa olika typer av högtalare finns det också många olika märken och modeller tillgängliga. Vissa populära märken är  Klipsch, Magnat, Dynavoice och JBL.

När du väljer högtalare är det viktigt att tänka på rummets storlek, din budget och typen av musik eller innehåll som du kommer att lyssna på. Det är också viktigt att tänka på kompatibilitet med andra enheter som exempelvis förstärkare.

Sammanfattningsvis är högtalare en viktig komponent i alla ljudsystem och kan göra en stor förbättring i din ljudupplevelse. Med så många olika typer och märken av högtalare tillgängliga finns det definitivt en högtalare för alla behov och budgetar.


Välj kategori för att få en tydligare överblick över sortimentet av högtalare, och använd sedan vår smarta filtrering för att hitta exakt det du söker. Om du har krav eller förfrågningar utöver de produkter vi annonserar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på support@brl.se eller genom att ringa oss på 019-206750.   

Logga in