Smarta högtalare

Smarta högtalare är en självklarhet för ett modernt hem. En smart högtalare är trådlös och använder Wi-Fi eller Bluetooth. Den smarta högtalaren hjälper dig också i vardagen genom att du använder den som din assistent.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Audio Pro Harman Kardon Yamaha
Färg
    Ljusgrå Mörkgrå Svart Vit

Smarta högtalare

Smarta högtalare är en självklarhet för ett modernt hem. En smart högtalare är trådlös och använder Wi-Fi eller Bluetooth. Den smarta högtalaren hjälper dig också i vardagen genom att du använder den som din assistent. Tack vare den smarta högtalarens uppkoppling mot internet besitter den en nästintill obegränsad faktabank som du med hjälp av din röst kan använda. Röstassistenter har olika namn beroende på tillverkare men Alexa, Google Assistant och Siri är de tre absolut vanligaste.

Hur fungerar en smart högtalare?

Ställ en fråga till din smarta högtalare som exempelvis  "Vad blir vädret imorgon?". Din smarta högtalare använder då Internet för att se morgondagens väderprognos baserat på den plats du befinner dig. Användningsområdena är stora och du kan använda din smarta högtalare för att planera vardagen och koppla ihop din smarta högtalare med andra smarta produkter som exempelvis lampor, automatiska rullgardiner, hemlarm, termostat etc. Styr det smarta hemmet och tänd lampor med din röst. Varde ljus!

BRL erbjuder ett stort utbud av smarta högtalare som exempelvis Google Nest, Google Home, Harman Kardon, Yamaha Musiccast till pressade priser och snabba leveranser.
Logga in