Smarta högtalare

Smarta högtalare är en självklarhet för ett modernt hem. En smart högtalare är trådlös och använder Wi-Fi eller Bluetooth. Den smarta högtalaren hjälper dig också i vardagen genom att du använder den som din assistent.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Audio Pro Bose Sonos Yamaha
Färg
    Svart Ljusgrå Mörkgrå Silver Svart Vit
Bose Home Speaker 500 Silver, demovara

Outlet - Klass B

Passar min bil
3990 kr
3990 kr
Sonos Roam bärbar högtalare med Bluetooth och Wi-Fi, vit
Passar min bil
1690 kr
Spara 500 kr
2190 kr
Sonos Roam bärbar högtalare med Bluetooth och Wi-Fi, svart
Passar min bil
1690 kr
Spara 500 kr
2190 kr
2-pack Yamaha MusicCast 20 i vitt, aktiv wifi-högtalare

Paketlösning

Passar min bil
4298 kr
Spara 140 kr
Yamaha MusicCast 20 & Sub 100 trådlöst nätverkspaket 2.1

Paketlösning

Passar min bil
9698 kr
Spara 230 kr
4-pack Audio Pro G10, röststyrd smarthögtalare

Paketlösning

Passar min bil
7298 kr
Spara 262 kr
Visa fler...

Smarta högtalare

Smarta högtalare är en självklarhet för ett modernt hem. En smart högtalare är trådlös och använder Wi-Fi eller Bluetooth. Den smarta högtalaren hjälper dig också i vardagen genom att du använder den som din assistent. Tack vare den smarta högtalarens uppkoppling mot internet besitter den en nästintill obegränsad faktabank som du med hjälp av din röst kan använda. Röstassistenter har olika namn beroende på tillverkare men Alexa, Google Assistant och Siri är de tre absolut vanligaste.

Hur fungerar en smart högtalare?

Ställ en fråga till din smarta högtalare som exempelvis  "Vad blir vädret imorgon?". Din smarta högtalare använder då Internet för att se morgondagens väderprognos baserat på den plats du befinner dig. Användningsområdena är stora och du kan använda din smarta högtalare för att planera vardagen och koppla ihop din smarta högtalare med andra smarta produkter som exempelvis lampor, automatiska rullgardiner, hemlarm, termostat etc. Styr det smarta hemmet och tänd lampor med din röst. Varde ljus!

BRL erbjuder ett stort utbud av smarta högtalare som exempelvis Google Nest, Google Home, Harman Kardon, Yamaha Musiccast till pressade priser och snabba leveranser.
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.