Batteriladdare

Batteriladdare - Laddare till bil

Låt inte ett dött bilbatteri lämna dig strandad vid vägkanten. Håll din bil i gång med våra högkvalitativa bilbatteriladdare. Vårt utbud inkluderar olika alternativ för alla dina bilbatteriladdningsbehov, oavsett om du söker en bärbar batteriladdare att ta med dig på resande fot eller en kraftfull laddare till ditt garage.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    ACV B² audio CTEK Victron Energy
Visa fler...
1  2  3  ..4 Nästa »

Batteriladdare

Batteriladdare för bil, båt, motorcykel och lastbil. Vi erbjuder batteriladdare för dig som har höga krav på en batteriladdare som ska kunna lösa ett flertal batteriproblem. Det är viktigt att din bil startar när den behövs. Många bilar idag är så välutrusade att även när de är parkerade får batteriet arbeta. För att säkerställa att ditt batteri alltid är redo för nästa biltur är en batteriladdare en bra investering. För en vanlig bil är det ofta en batteriladdare 12V som behövs. Har du en lastbil eller tyngre fordon rekommenderar vi en batteriladdare 24V. 

Batteriladdare CTEK

BRL erbjuder ett stort utbud av batteriladdare från CTEK. Allt från populära CTEK MXS 5.0 och MXS 10 till snabbkopplare med laddningsindikator och batteriladdare för underhållsladdning. Köp din CTEK laddare för 12V och 24V här.

Batteriladdare Victron

Med en batteriladdare från Victron Energy får du en proffsig och smart batteriladdare till din bil med skyhög effektivitet, appstyrning och flera livsförlängande egenskaper.

Bilbatteri Laddare

Låt inte ett dött bilbatteri lämna dig strandad vid vägkanten. Håll din bil i gång med våra högkvalitativa bilbatteriladdare. Vårt utbud inkluderar olika alternativ för alla dina bilbatteriladdningsbehov, oavsett om du söker en bärbar laddare att ta med dig på resande fot eller en kraftfull laddare till ditt garage. Med smart laddningsteknologi och hållbar konstruktion är våra laddare utformade för att hålla ditt bilbatteri laddat och redo att användas. Hos oss hittar du den perfekta laddaren för din bil. Handla nu och håll ditt bilbatteri i toppskick!
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.