Bilstereo

Bilstereo är för många bilens hjärta. I vårt genomtänkta sortiment hittar du enbart högkvalitativa varumärken som Alpine, GAS, JVC, Pioneer, Kenwood och Sony. Kanske söker du en bilstereo med skärm, Apple CarPlay, Android Auto, backkameraingång, DAB och touchskärm?
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Alpine Blaupunkt DS18 GAS Audio Power Grundig JVC Kenwood Macrom Pioneer Sony
Finns i lager
    Nej Ja
Visa fler...
1  2  3  4  ..8 Nästa »

Bilstereo

På BRL kan vi allt om bilstereo!

Bilstereo är för många bilens hjärta. I vårt genomtänkta sortiment hittar du enbart högkvalitativa varumärken som Alpine, GAS, JVC, Pioneer, Kenwood och Sony. Kanske söker du en bilstereo med skärm, Apple CarPlay, Android Auto, backkameraingång, DAB och touchskärm? Då bör du kolla in en bilstereo som kallas dubbeldin. Vill du ha en enklare, mer klassisk enkeldin med funktioner som Bluetooth, CD-spelare och AUX/USB? Oavsett ingångsvärden och önskemål har vi garanterat bilstereon för dig.

Via funktionerna Apple CarPlay och Android Auto finns möjlighet att få navigation via Apple Maps och Google Maps, men söker du en enhet med inbyggd kartfunktion från t.ex. Garmin eller TomTom, finns givetvis även detta.

Bilradio

Vi har ett stort utbud av bilradio från alla populära varumärken. Med pressade priser och snabba leveranser kan vi erbjuda dig den bilradio som passar dig bäst. Det är inte en tillfällighet att BRL är just en förkortning av bilradiolagret och vi är experter på bilradio.

Genom att välja kategori kan du titta närmre på den typen av lösning som passar dina önskemål bäst. På varje kategori för du möjlighet att filtrera efter bland annat pris, vilket ytterligare underlättar vid val av produkt. Vid frågor kan du maila vår support på support@brl.se eller ringa in på 019-206750.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.