LED-ramp

LED-ramp - Säker mörkerkörning

En LED-ramp ger dig en komfortabel och säkrare mörkerkörning och kompletterar ditt inbyggda hel och halvljus. Bra sikt kan rädda ditt liv! Vi erbjuder både separata LED-ramper och kompletta prisvärda paket. Du kan också boka montering av LED-ramp i din lokala BRL-butik.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Bredd (mm)
NIZLED LED-Paket Högeffektiv 100W Med Slimmat Fäste

Paketlösning

Passar min bil
3498 kr
Spara 596 kr
(5)
NIZLED Komplett paket för LED-Ramp, Rak 200W med slimmat fäste

Paketlösning

Passar min bil
3998 kr
Spara 596 kr
(5)
LED-RAMP NIZLED 20
Passar min bil

LED-ramp

En LED-ramp och LED-bar ger ett bra extraljus och kan vara räddaren i nöden en mörk kväll på skogsvägarna när älg eller rådjur passerar vägen. Vi erbjuder både kurvade (svängd) och raka LED-ramper - samt andra ljusstarka LED-bars i flera olika storlekar. Våra ljusramper och extraljusramper passar alla typer av fordon och bilar. Vi erbjuder pressade priser och snabba leveranser från ledande och populära varumärken som Strands och Nizled.

Fördelar med LED-ramp

Är du trött på att kämpa för att se vägen i mörkerkörning? Vill du förbättra din sikt och säkerhet medan du kör? Våra populära LED-ramper för bilar inkluderar en mängd olika alternativ för alla dina belysningsbehov, oavsett om du letar efter en enkel LED-ramp för att förbättra din sikt eller med avancerade funktioner som exempelvis postioneringsljus.

Våra LED-ramper är utformade för att förbättra din körupplevelse och säkerhet, oavsett om du kör i staden, på skogsvägar eller på motorvägen. Fördelarna kommer att göra det möjligt för dig att se vägskyltar, fotgängare och andra fordon tydligare, vilket gör det enklare att navigera i vilket mörkerförhållande som helst. Med enkel installation och hållbar konstruktion kommer våra LED-ramper att förbättra din körupplevelse.

Köp en LED-ramp idag och kör med självförtroende i alla mörkerförhållanden. Med våra populära ljusramper från Strands och Nizled kommer du att njuta av en säkrare, smidigare och mer bekväm körupplevelse.

Vad är LED ramp?

En LED-ramp är en smidig lösning för dig som känner att bilens helljus inte räcker till! En LED-ramp monteras under bilens nummerskylt och ger dig god översikt över vägen framför dig. I rampen hittar du ett antal riktigt starka lampor. Man kan säga att det finns tre typer av LED-belysning/LED-lampor.

"Spot"-lampor skickar ut ljuset långt ut framför bilen - nästan som en strålkastare. Perfekt till dig som kanske kör mycket på motorvägen på nätterna eller har långa raksträckor på dina resor.

"Flood"-lampor kastar även ut ljus långt framför, men främst har dessa lampor målet att lysa upp runt vägen. Ge ljuset en önskad bredd. Utmärkt för dig som kör långa sträckor på kurvig landsväg. Du ser långt ut i skogen, om det exempelvis kommer djur. 

I en LED-ramp kommer du med allra största säkerhet se orden "Kombo/Combo". Det är då en kombination av de två lamptyperna (Spot och Flood) i LED-rampen. Just för att ge bredd och längd till ljusbilden. 

Vilka LED-ramper är bäst?


Klura lite på vad du oftast kör på för väg och se vilka behov du har. Önskar du få lite extra bredd (Flood-belysning som lyser upp bredvid) eller vill du hellre se långt framåt (Spot-belysning, som lyser längst)? Då kanske två eller tre extraljus är en bättre lösning just för dig. Eller vill du ha en härlig kombination (Kombo) av de två? Då är nog LED-rampen en bra lösning. Vi här på BRL finns tillgängliga om du har frågor!

Med en LED ramp till din bil lyser du upp vägarna och får en betydligt mer komfortabel mörkerkörning. Det är enklare att montera en LED-ramp än du först kanske tror (förutsatt att du har monteringsvana) och vill du inte göra det själv kan du boka tid för montering av din LED-ramp i våra BRL-butiker. Letar du efter runda klassiska lampor till bilen hittar du dessa bland våra extraljus.

LED-ramp Volvo

Våra LED-ramper passar i princip alla olika typer av bilmodeller. Du kan med enkelhet montera en LED-ramp till en Volvo, oavsett om det är en Volvo V40, V50, V60 och V70. Även de större Volvomodellerna som Volvo XC70, XC90 och Cross Country modellerna passar utan problem. Installation och koppling är densamma för samtliga modeller. Rådfråga oss gärna om du har några frågor om LED-ramp till just din bilmodell och märke.

LED-ramp Audi

Våra LED-ramper passar både Audi A4, Audi A5, Audi A6, Audi Q3, Audi Q5 och Audi Q7. Även äldre Audimodeller som Audi 80, Audi 90 och Audi 100 fungerar ihop med våra LED-ramper.
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.