Diskanter / Drivers

Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Varumärke
    Audible Physics Bass Habit BRAX B² audio Dayton Audio DLS DS18 EDGE GAS Audio Power Helix PRV Audio Rockford Fosgate SB Audience Visaton
Impedans (ohm)
    4 6 8
Yttermått (diameter)
Högtalartyp
    Diskant Driver Horn till driver Horndiskant
Visa fler...
1  2  3  4  ..6 Nästa »

Diskanter / Drivers

Diskanthögtalare hanterar det övre frekvensområdets toppar och spelar en viktig roll i ett ljudsystem. Den “diskanta” delen är vad som rent krasst tillför detaljrikedom och luft till ditt ljudsystem. Mellanfrekventa instrument som gitarr, piano, pukorna och virveln på ett trumset lämnar många gånger även högfrekventa ljud. Dessa högre frekvenser, toppar och detaljer från i grunden mellanfrekventa ljud återges av diskanten och tillför en ovärderlig del av hur vi upplever musiken. En onekligen viktig del av ett ljudsystem som gör stor skillnad för den totala ljudbilden. Kort sagt förändrar en detaljerad återgivning ljudbilden radikalt och en diskanthögtalare är ett måste i varje ljudsystem. 

Diskanter bil


Diskanthögtalare till bilen är vanligtvis små och finns i ett antal olika format och konstruktioner som de flesta andra högtalare. Du hittar allt från små, enkla diskanter till större, väl tilltagna diskanter med en fantastisk ljudspridning. Det är vanligt att komplettera en diskant med midbasar och en baslåda.Är du osäker på vilka diskanter du ska köpa eller vill du veta mer om diskanter? Kontakta oss på support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.