Partyhögtalare

Partyhögtalare - Festhögtalare med ljud och ljus

Partyhögtalare höjer definitivt temperaturen på din fest. Med ett rejält ljud, möjlighet till karaoke och bra med batteritid kan du också ta med festen och din bärbara trådlösa partyhögtalare vart du än går.

Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Arcsound Klipsch Magnat Sharp System One
Färg
    Svart Svart
Magnat Bulldog 7, extrem partyhögtalare
Passar min bil
12990 kr
(5)
Klipsch Gig XXL, bärbar partyhögtalare med mikrofon & Bluetooth
Passar min bil
3590 kr
Spara 1900 kr
5490 kr
2-pack System One PartyBox 26 bärbar partyhögtalare

Paketlösning

Passar min bil
3590 kr
Spara 406 kr
(4)
Klipsch Gig XL, bärbar partyhögtalare med mikrofon & Bluetooth
Passar min bil
2490 kr
Spara 1000 kr
3490 kr
2-pack Klipsch Gig XXL, bärbar partyhögtalare med mikrofon & Bluetooth

Paketlösning

Passar min bil
6980 kr
Spara 4000 kr
2-pack Klipsch Gig XL, bärbar partyhögtalare med mikrofon & Bluetooth

Paketlösning

Passar min bil
5980 kr
Spara 1000 kr

Partyhögtalare

Partyhögtalare höjer definitivt temperaturen på din fest. Med ett rejält ljud, möjlighet till karaoke och bra med batteritid kan du också ta med festen och din bärbara trådlösa partyhögtalare vart du än går. Vi erbjuder partyhögtalare och partybox som det också kallas från flera populära varumärken som JBL, System One och Eltax.

Partyhögtalare har ofta ett uppladdningsbart batteri och tillsammans med att partyhögtalaren är portabel samt ofta har en mikrofon är den utmärkt att både ha på festen inomhus men också för föreningar, skola och barnkalas att använda i exempevis gymnastiksalar eller andra samlingslokaler.

Vad är en partyhögtalare

En partyhögtalare är en portabel högtalare med möjlighet att trådlöst spela musik via Bluetooth.

Hur fungerar en partyhögtalare

En partyhögtalare fungerar på så sätt att du spelar upp musik från din telefon i Partyhögtalaren med hjälp av Bluetooth. Och om du vågar, kan du enkelt prata eller sjunga med i den trådlösa mikrofonen. Vill du höja stämningen ytterligare kan du med ett knapptryck slå på partyhögtalarens ljus.  Med effektfullt ljus, ljud, mikrofon och möjlighet att spela musik blir din partyhögtalare lätt festens mittpunkt.

Är du osäker på vad som skiljer de olika partyhögtalarna åt? Vi har gjort test av alla partyhögtalare i sortimentet och baserat på dina önskemål kan vi hjälpa dig att välja vilken som är den bästa partyhögtalaren för dig.

Behöver du goda råd om ljudet när du planerar ditt party? Ta kontakt med vår hjälpsamma kundtjänst så hjälper vi dig att hitta rätt festhögtalare för dig.
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.