Partyhögtalare

Partyhögtalare - Festhögtalare med ljud och ljus

Partyhögtalare höjer definitivt temperaturen på din fest. Med ett rejält ljud, möjlighet till karaoke och bra med batteritid kan du också ta med festen och din bärbara trådlösa partyhögtalare vart du än går.

Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
    Arcsound Eltax Magnat System One
Färg
    Svart

Partyhögtalare

Partyhögtalare höjer definitivt temperaturen på din fest. Med ett rejält ljud, möjlighet till karaoke och bra med batteritid kan du också ta med festen och din bärbara trådlösa partyhögtalare vart du än går. Vi erbjuder partyhögtalare och partybox som det också kallas från flera populära varumärken som JBL, System One och Eltax.

Partyhögtalare har ofta ett uppladdningsbart batteri och tillsammans med att partyhögtalaren är portabel samt ofta har en mikrofon är den utmärkt att både ha på festen inomhus men också för föreningar, skola och barnkalas att använda i exempevis gymnastiksalar eller andra samlingslokaler.

Vad är en partyhögtalare

En partyhögtalare är en portabel högtalare med möjlighet att trådlöst spela musik via Bluetooth.

Hur fungerar en partyhögtalare

En partyhögtalare fungerar på så sätt att du spelar upp musik från din telefon i Partyhögtalaren med hjälp av Bluetooth. Och om du vågar, kan du enkelt prata eller sjunga med i den trådlösa mikrofonen. Vill du höja stämningen ytterligare kan du med ett knapptryck slå på partyhögtalarens ljus.  Med effektfullt ljus, ljud, mikrofon och möjlighet att spela musik blir din partyhögtalare lätt festens mittpunkt.

Är du osäker på vad som skiljer de olika partyhögtalarna åt? Vi har gjort test av alla partyhögtalare i sortimentet och baserat på dina önskemål kan vi hjälpa dig att välja vilken som är den bästa partyhögtalaren för dig.

Behöver du goda råd om ljudet när du planerar ditt party? Ta kontakt med vår hjälpsamma kundtjänst så hjälper vi dig att hitta rätt festhögtalare för dig.
Logga in