Enkeldin

Enkeldin stereo är en tidlös modelltyp och är vad man kallar en klassisk bilstereo, oftast fylld med bra funktioner som Bluetooth, AUX, USB, skärm, färgdisplay, förvalsknappar, EQ, tydligt volymvred och lågnivåutgångar.
Läs mer
Filtrera Dölj filter
Filtrera
Pris
Tillverkare
  Alpine Blaupunkt GAS Audio Power JVC Kenwood Macrom Pioneer Sony
Bluetooth
  Ja
CD-spelare
  Ja
DAB
  Ja
USB-ingång
  Ja
Lågnivåutgångar
  1 par 2 par 3 par Med 4V Med 5V
Kort chassi
  Ja
AUX-ingång
  Ja
Finns i lager
  Ja
Visa fler...
1  2  3  ..4  Nästa »

Enkeldin

Enkeldin stereo är en tidlös modelltyp och är vad man kallar en klassisk bilstereo, oftast fylld med bra funktioner som Bluetooth, AUX, USB, skärm, färgdisplay, förvalsknappar, EQ, tydligt volymvred och lågnivåutgångar. Du finner även en mängd enheter med inbyggd röststyrning. Vi har helt klart enkeldin-modeller för alla smaker, oavsett om det handlar om en simpel uppgradering eller ett professionellt billjudsbygge! 

Använd vår smarta filtrering för att smalna av och sortera bland vårt enorma utbud, genom att välja vilka funktioner du önskar!

För att kunna byta bilstereo i din bil så behövs det oftast installationskit & kablar specifika för din bilmodell. Detta för att allt ska fungera korrekt. Gå igenom vår guide: Vad Passar Min Bil för att se vad du behöver till just din bilmodell!

För att få bästa möjliga billjud rekommenderar vi att byta ut bilens originalhögtalare när du ändå är igång. En ny bilstereo med stöd för bra ljud kräver minst lika bra bilhögtalare. Originalhögtalare är sällan av samma kaliber som ett par stabila bilhögtalare från eftermarknaden. Ge musiken rättvisa och tveka inte att även komplettera med ett passande slutsteg för att ge ditt nya ljudsystem en extra spark i baken med mer effekt! 

Är du osäker på vilken enkeldin du ska köpa eller vill du veta mer om Enkeldin?
Kontakta oss på
support@brl.se eller via 019-206750 för att höra mer!

Logga in